Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől lesz szexis egy nő?

Mitől lesz szexis egy nő?

Figyelt kérdés
Föleg ferfiak valaszat varnam
2009. márc. 30. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha kedves, nem beképzelt, mosolyog, és természetes a külseje. Itt arra gondolok hogy nem villog róla az 5 kg cement, nem leszek rosszul a parfümszagtól. Szóval szép, természetes külső, minimális natúr sminkel, egy visszafogott finom illattal.
2009. márc. 30. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az elözö válaszoló irását cáfolnám,mert kinek a pap kinek a papné.Sok férfinak nem tetszik a natur nő aki beolvad a többi közé.

Kisugárzás fontos!

2009. márc. 30. 10:29
 3/9 A kérdező kommentje:
oke, de mit nevezünk kisugarzasnak, ez igy annyira tag fogalom?!
2009. márc. 30. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Az,hogy "szexis" tényleg egyénfüggő.Nekem pl.egy természetes,vékony,sötéthajú nőt jelent,míg másnak mondjuk egy izmos amazont vagy tuningolt playmate-t.
2009. márc. 30. 10:46
 5/9 A kérdező kommentje:
mivel egyenfüggö, ezert szeretnem mindenkinek az EGYENI velemenyet megtudni.
2009. márc. 30. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Már volt egy hasonló kérdés, én ezt válaszoltam.

Én megtaláltam mindezt egy lányban. Ő lesz a feleségem(csak még nem tudja) Külsőre, hosszú göndör haj, homokóra alkat ( nagy mell, extra vékony derék, picit szélesebb csípő) Belső:őszinte,szenvedélyes, bátor, vad, bölcs, és mindig elérhetetlen. Mikor már úgy érzem, hogy megvan,megintcsak kicsúszik a kezeim közül.

2009. márc. 30. 11:02
 7/9 anonim válasza:
A smink az nem baj, persze ha mertekkel van hasznalva, de ahhoz, hogy egy no sexisebb legyen mindenkeppen kell kis smink en ugy gondolom.Viszont valoban a kisugarzas, ami belulrol jon az kell igazan vonzo es csabito legyen, tehat az jo ha egy no magabiztos, bator, kisse erelyes, vad, mert mind hiaba gyonyoru egy no, ha uresnek tunik, amikor szembenezel vele vagy beszelgetsz vele.
2009. márc. 30. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs a non egy minimalis smink es minden olyan termeszetes rajta az szep lehet de szexi nem. Ahoz h szexi legyen szerintem ha nem is sok de egy keves smink kell,foleg a szemeket kell kiemelni. Meg aztan noies oltozkodes.
2009. márc. 30. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetes legyen a külső ez fontos,öltözködjön nőiesen (ne full rózsaszínbe...)és 1 natúr smink max vmi visszafogottabb színű szemfestéssel.
2009. júl. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!