Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lesz szexis egy férfi?

Mitől lesz szexis egy férfi?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Számomra fontos a kisugárzása. Akkor is lehet szexi, ha tegyük fel nem néz ki annyira jól. Ha magabiztos és van kisugárzása akkor szexi is. - általában.

Emellett személyes véleményem szerint sokat számít a ruha, a cipő, a haj, és az ápoltság, pl. a körme legyen rendben meg az arca is normálisan nézzen ki, ne legyen pattanásos nagyon, meg sebhelyes meg mittudomén :))

Egy mosoly, vagy egy nézés is lehet nagyon szexi, de akár az illata is.

Sőt van akinél meg sem tudom határozni mitől szexi számomra, fogalmam sincs mi vonz benne. Biztos kémia...

2009. márc. 25. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Egy jól kigyúrt testtől :D
2009. márc. 25. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
kisugárzás, illat, tekintet, stílus, test, megjelenés, hang, haj, stb.. ezek bármelyikétől lehet valaki szexi (nem kell mind egyszerre)
2009. márc. 25. 15:41
 4/6 anonim válasza:
A mostani barátom majd' két méter magas, szőke, zöld szemű, szép mosolyú.. ez hatott rám,DE! Nem ez a legfontosabb. :) Szexi benne hogy határozott, éreztem Rajta, hogy tényleg akar engem, de soha nem nyomult, végtelenül udvariasan viselkedett mindig. És van egy fajta kiállása, kisugárzása...megveszek Érte! :)
2009. jún. 12. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól, ha jó a humora, udvarias és igazán szeret.. na meg attól ha ápolt.
2010. máj. 23. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg a külsőről nem mondok semmit, véleményem szerint mindenkinek más tetszik. Nekem például a mackós, helyes arcú fiúk tetszenek, másnak meg az izmos szőkék, vagy vékony barnák. :)
2010. máj. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!