Milyenek ezek a szoknyák?
2011. júl. 8. 10:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon rövidek szóval utcán csak olyan viselje akinek igényes szép combja van.
18/F
2/7 anonim válasza:
Én a 2.-at felvenném csak talán más színűbe, pl. fehér. Amúgy én is kinéztem magamnak. :)
De csak kinéztem...sajnos nincs pénzem jelenleg. :(
27/N
3/7 anonim válasza:
Az első jó lenne, ha egy kicsit hosszabb lenne és magasított derekú. A második nem tetszik.
4/7 Veruscsajszy válasza:
Szerintem mind a két szoknya nagyon szexi. Mind a kettőt felvenném! :)
5/7 anonim válasza:
csinik! annyira szeretnék ilyeneket hordani, de kiálló fenekem van és nem jók ezek, mert kint van minden.
6/7 anonim válasza:
Nagyon csinosak, szerintem szoknyából csak a minik a jók!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig ritkán vettem fel őket. A párom nem díjazza, mikor észreveszi, hogy másnak is tetszik. :D Ráadásul szélesnek érzem a csípőm, és sose tudom eldönteni milyen felsővel vegyem fel.
2011. júl. 8. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!