Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem szeretik a nők a...

Miért nem szeretik a nők a tangás fürdőruhát? Tudom, nem divat, de egyáltalán: Miért ment ki a divatból?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 09:45
1 2
 11/19 marcipanfelho válasza:
egyrészt majdnem csak az vesz fel ilyet akin nem áll jól mert nagy vagy lapos a segge, vagy pont h nincs neki, (kb a jóseggű nők 2%-a jó ha felvesz ilyet, úgy hogy te sem járnál jobban ha divat lenne :)) másrészt meg tényleg elég p*csás :\
2011. júl. 8. 13:53
 12/19 A kérdező kommentje:
És a második képen lévő csajról is azt gondolná mindenki, hogy r*banc?
2011. júl. 8. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem azért ment ki a divatból mert eléggé közönséges.
2011. júl. 8. 16:37
 14/19 anonim válasza:
80%

Üdv!

Ennyi gyökérséget összehordani…

Először is a kérdésre válaszolva:

Miért nem szeretik… baromság, szeretik! Minden nő hiú és szeretik ha tetszenek a férfiaknak. Csak sokan gyávák, és szégyenlősek mert nem tudnak megbarátkozni a testükkel ! Aki meg azt mondja hogy közönséges az meg nyilván prűd vagy kövér, és nem képes tenni ellene. Szánalmasak! Egyébként meg miért kéne bárkinek is azzal foglalkoznia, hogy mit gondol a másik vadidegen, egy több hektáros szabad strandon nem igaz hogy nem tud máshova nézni ha nem tetszik neki (hacsak nem féltékeny rá). Az országban a szabad strandokon megengedett a tanga és napozáshoz a topless is. Innentől kezdve mindenki akinek ezzel gondja van mehet a …

Miért ment ki a divatból? Sosem fog kimenni amíg a 13 éves áltsulis kiscsajok majd megőrülnek hogy végre tangás bugyit húzhassanak a popsijukra, onnét pedig csak idő kérdése a tangás bikini. Egyébként nálunk azért van egyre kevesebb mert a média által agymosott emberekbe, mindenhol sulykolják, hogy kiment a divatból. Főleg a buta női folyóiratok, netes újságok (kiskegyed nőklapja(cafe)) már tavasszal megmondják hogy mi a „trendi” (szerintük). Persze! A sok gyökér meg el is hiszi hogy ez a „Való világ” és hagyják a tudtukon kívül hogy irányítsák az életüket! Ezen okok miatt kisebb lett a kereslet is iránta, vidéken gyakorlatilag lehetetlen beszerezni, ha meg van is 2x annyi az ára mint egy normál bugyisnak.

Aztán meg ilyeneket írnak, akik gyávák tangát venni hogy, rátok fütyülnek, huhognak, beszólogatnak meg nyálat csorgatnak. Én 10 éve kaptam először a férjemtől tangás bikinit, azóta is csak ilyet hordok, és ha kedvem tartja akkor monokinizek is a szabad strandokon (uszodában természetesen nem mert az nem „szabad” strand és van házirendje) és még sosem fordult sehol elő egyetlen egyszer sem hogy valakinek rosszalló kritikája lett volna, pedig pici B-s cicim van és a popsimon is van mit fogni!

Egyébként az sem utolsó szempont hogy őszre lesz rajtad egy gyönyörű tanga formájú fehér csík amely nagyon szépen formázza meg a popsi gömbölyűségét egészen tavaszig. Ha rendes bugyid vagy shortod van, akkor pedig csak egy hatalmas fehér bálna lesz a hátsód!

Úgyhogy ÉBRESZTŐ csajok (súlyra, korra tekintet nélkül) lehet menni tangás bikinit venni! Mindenkinek joga van úgy élni ahogy neki jól esik, és ebbe holmi idegen prüdériáknak beleszólása nincs!

Éljen a tanga a topless és a nudizmus!

Pont.

28/Lány

2012. febr. 24. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Egyetértek gondolataiddal. :) Párom is tangásat hord, az a kedvence. :)

Viszont kíváncsi vagyok, mi a véleményed, ha egy pasin is tangás fürdőgatya van?

28F

2012. febr. 24. 20:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Na ez jó kérdés. A pasiknál alapban nem elfogadott a tanga. Pedig az eredetileg férfi ruhadarab volt. Én simán hordanám, de nem is lehet férfi strand tangát kapni.
2012. febr. 25. 13:53
 17/19 anonim válasza:
80%

Szia kedves 28F!

Igazság szerint engem nem zavarna, mint írtam, amit a szabályok engednek ahhoz bárkinek joga van. Már én is felvetettem az ötletet a páromnak, hogy külföldön nem e próbálná ki, Ő azonban megmondta a tutit ami sajnos igaz, hogy ő nem azért nem veszi fel a tangát, mert szégyenlős vagy zavarná más mit szól, hanem mert a nőkkel ellentétben a legtöbb férfi segge a többi testrészéhez hasonlóan igencsak szőrős, és ez neki így nem tetszik. Tény hogy mi lányok is sokat bajlódunk a szőrtelenítéssel, hogy jól mutassunk a strandon egy szál tangába, de sajnos itt már négyzetméternyi vagy inkább köbcentiméternyi szőrkülönbségről beszélünk. (Így belegondolva ha a nőknek is szőrös lenne a seggük akkor ez a topic meg sem született volna!) :) Úgyhogy amíg nem találnak ki egy fájdalommentes olcsó végleges szőrtelenítést addig Ő sajnos marad a fecskénél.

Egyszer kérdezte hogy vegyen-e Bermudát fecske helyett mert hogy az a divat, hát megkérdeztem tőle hogy "Észnél vagy drágám? Jóhogynem már hosszú szárú farmerbe mész úszni a balcsiba?"

Horvátoknál egyébként láttam már néhány szép barnabőrü tangás pasit akiken jól is mutatott, viszont tény hogy szépen le is voltak gyantázva!

Szóval szerintem akinek tetszik hajrá! Engem nem zavar a férfitanga! De azt azért ajánlanám, hogy tangavásárlás előtt mérjétek fel hogy a seggetek pihés, vagy már göndörödik, mert szvsz ez döntő ok lehet. (Persze van aki szereti a szőröst van aki a szőrtelent, én pl. a csupaszt szeretem, de ez már egy másik topic témája lenne.)

Pont.

28/Lány

2012. febr. 27. 16:17
 18/19 anonim válasza:
75%

Szia kedves Kérdező!

Igaz ami igaz, ha ebben a kicsi és borzalmasan prűd országban még a tökéletes testű 18 éves kiscsajokat is leribancozzák, csak azért mert barna popsit szeretnének, akkor vajon mit lehetne várni attól hogy egy tangás pasit elfogadjanak!? Hát nem sokat.

Az is tény hogy egy fürdőtanga vásárlása sokkal nehezebb, mint egy sima tanga bugyié, mert azt nem takarja semmi. Korántsem biztos hogy ugyanaz a típus ami ruha alatt kényelmes az kihozza belőled optikailag a maximumot, márpedig ahhoz hogy szép hátsód legyen, meg kell találni azt a stílust ami tökéletesen követi a gömbölyded vonalaidat. Én ruha alatt string és csípőtangát hordok, viszont bikiniben a magasan felvágott csípőfölé érő szélesebb pántú kell , mert az követi a vonalaimat, és formál optikailag előnyösen. Nézzétek csak meg a brazil csajokat, nincs kis seggük viszont egy tökéletesen eltalált fazon csodákra képes!

http://www.youtube.com/watch?v=ZPzHJWYiDNA&feature=related

(Imádom a brazil bikiniket, kár hogy olyan messze van Rió(ott ez a topic halálra lenne ítélva az tuti):)

Az előzőekből kiindulva tényleg nincs egyszerű dolga azoknak a pasiknak akik tangáznának, mert nem hogy válogatni nem tudnak, de még annak is örülhetnek ha 1-2 darabot találnak!

Pont.

28/Lány

2012. febr. 27. 17:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves 28/Lány, és kedves Kérdező!

Jól összefoglaltad a lényeget, sok mindenben egyetértek.

De sajnos más dolgokat se nagyon tolerálnak az emberek. Például a szőrtelenítéssel nekem nincs gondom, mert alapból szőrtelenítem magam mindenhol. Viszont ez sem túl elfogadott dolog, hogy egy pasinak sima a lába, karja, stb. Pedig barátnőmnek és nekem is így jön be. :) Úgyhogy amikor jön a rövidnadrágos időszak, akkor csak géppel szoktam rövidre, kb. fél centisre nyírni a lábamon, karomon. Mindenhol máshol, (intim rész, fenék, hónalj, stb.) természetesen csupasz ilyenkor is.

Szóval emiatt is nehéz választás a tanga a strandon, mert a tanga hordásához illő esztétikus megjelenés (szőrtelen láb, fenék) sem elfogadott igazán.

A másik dolog, hogy tényleg nem tudom hol lehetne venni tanga fürdőgatyát, mert még sehol sem láttunk. Normál hétköznapi pamut tangám van jó pár darab, hisz alapból azt hordok évek óta.

De érdekes módon, párom szerint is, és szerintem is sokkal jobban áll a seggemen az ő tangái közül néhány, de sajnos azok meg elöl a szerszámnál nincsenek kialakítva úgy, hogy kényelmesek legyenek. Na nem mintha a sajátjaim nem állnának jól. :) Tehát nagyon igaz az, amit írtál a fazon választással kapcsolatban, hogy nagyon el kell találni, mivel a fürdőtangát látja mindenki a normállal ellentétben.

Úgyhogy most ott tartok, hogy ha egyszer véletlen találok valahol egy jó fazonú fürdőtangát, akkor tuti megveszem, még akkor is ha az itthoni strandokon esetleg soha nem fogom felvenni. Jó lesz itthonra napozni benne, vagy ha egy kevésbé prűd ország strandjára kerülünk, akkor egy alapos láb, fenék, test szőrtelenítés után kipróbálom. :)

28F

2012. febr. 28. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!