Alacsony csajok ti melyik stílust képviselitek, többnyire milyen rucikat hordtok?
Én 156 centi vagyok, ami szerintem még bőven belefér az "alacsony" tartományba, de nem bánom (max kicsit rosszul érzem magam, amikor 170 centis, 50 kilós csajok között vagyok). Magassarkú-függő vagyok, amit nem azért hordok, hogy magasabbnak tűnjek, hanem mert eszméletlen jól formázza az alakot, kerekebbnek és formásabbnak tűnik a fenék, hosszabbnak a lábak:) Én leginkább a szexi, mégis cuki vonalat képviselem. Telét homokóra alkatom van giga cicikkel, és ezt a női oldalt kivágottabb topokkal vagy rövidebb szoknyákkal emelem ki, vagy a derekamat emelem ki, amitől olyan pin upos lesz a megjelenésem. Imádom a derékszoknyákat is, sokkal nyúlánkabb vagyok benne, illetve a rövid, csak kicsivel derék alá érő felsőket, mert az is nyújtja az alsó testet. A nőcisebb darabok mellett pedig cuki ruháim is vannak, virágos felsők, púderrózsaszín darabok, fodros szoknyák, amivel a pici, "aranyos kislány" énemet emelem ki. A sminkem is ehhez igazodik általában, alig látható, rózsaszín vagy bézs szemhéjpúder (hétköznapokon), fehér szemceruza, hatalmasra festett pillák és pirosító, ez olyan cuki, kislányos, néha tus. Estére, különlegesebb alkalomra inkább "végzet asszonya" smink, néha szeretem ilyenre venni a figurát. Szóval ezt a két stílust vegyítem vagy képviselem (a hajamat is ehhez igazítom: vagy édesen loknis, ahogy eredetileg, vagy kivasalom, és "dögösre" tupírozom).
18L
Én 160 centi vagyok, 51 kiló, xs-s méret, 87-63-89, és nem éppen a cuki stílus híve, de a magasságom miatt néhány ruhadarab akarva-akaratlanul cukivá tesz, még akkor is, ha szinte csak feketében járok :) Ha ruha, akkor mindenképp deréknál szűkített fazont választok(ez megoldható egy övvel is), és rövidet, mivel ez optikailag megnyújt (habár nincsenek szép lábaim, amikor ilyen baromi meleg van, mint most, mégis ezt a megoldást választom, de ugyanez érvényes természetesen a shortokra, szoknyákra is, bár szoknyát külön szinte soha nem veszek fel, a már említett "kettévágós" hatás miatt). Magassarkú jöhet bármikor, ha rohangálósabb napom van, akkor telitalpú cipő vagy szandál, ez kényelmes is, nyújt is. Maxi szoknya és ruha felejtős, legfeljebb ezt is csak magassarkúval ajánlanám! Magamon azt vettem észre, hogy a V-nyakú pólók, vagy egyéb V-alakban dekoltált felsők szintén nyújtanak optikailag. Ahogy már említettem, nálam a fekete a nyerő, csőnadrág, hegyesebb vállú blézerek (mivel keskeny a vállam, bátran merem hordani), drapériaruhák, aszimmetrikus darabok, stb. A minimál, letisztultabb, elegánsabb ruhákat szeretem, és ha nem fekete, akkor fehér, esetleg szürke, színeket szinte egyáltalán nem hordok (még ritkán nude, bézs, barna árnyalatok). A mintákkal szintén vigyázni kell, vízszintes csíkozásu ruha soha, a függőleges vagy átlós már szóba jöhet. Nyerő lehet a görögvállas megoldás is. Anyagok terén a fényesebbek szintén nem a legjobb megoldások közé tartoznak, főleg, ha szűk nadrágról van szó.
Ha kényelmes darabokat hordasz, a térd fölé érő ruhákkal, nadrágokkal nem nagyon tudsz mellélőni, ezekhez jól mutatnak a balerina cipők (bár ezek nekem túl laposak és kényelmetlenek).
Nekem a ruhák többsége tetszik-csak éppen nem hordanám,én ennél sokkal visszafogottabb vagyok,és kényelmesebb..ilyen feszülős cuccokban nem érezném jól magam... Amit talán felvennék :
a sarúk többsége viszont tetszett,köszii :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!