Lányok, milyen ruha volt ma rajtatok?
macskanadrág, farmersort, rózsaszin-fehér csikos triko. piros cipő.
meggyulladtam :(
hát a tegnapit nem tudom leírni de a mait igen :D
[link] <---ilyen szabású világos szürke felső amire rá van írva hogy "don't break my" és egy piros szívecske.
egy farmer rövid naci(ilyen kicsit szaggatott) hozzá egy fekete tornacipőt fogok felvenni ami egy kicsit magasabb szárú, mivel hosszú hajam van így azt felkötöttem és ha kimegyek az utcára veszek fel retro szemcsit is :)
fekete rövidgatya, ilyen combfix szerű izé, de nem csipkés meg átlátszó, hanem vastagabb, masnis:D, meg egy szaggatott fehér felső...
milyen cipővel???? fuuu nagyon királyul nézhettél ki:)
én most fekete ilyen V nyaku nagyon laza polo betürve a rövid szegecses farmernacimba..amiből kilóg alul a zseb....fekete lábujjközös saru...ilyen bokapántos...:):):) és most délutánra tervbe van a nyári ruha:)
22L
Rajtam tegnap: fekete saru, szagatott farmer rövidgatya. fehér póló ami ilyen laza, hosszabb, és egy csomót kötöttem oldalra, szóval passzossab lett (naagyyoon teeeettsszeett:DD), és egy hosszú nyaklánc amin egy kulcs lóg+fekete masnis táska.:DD
L/17
ma 11:45
hát ilyen majdnemteljesen zárt nyári cipőbe. magassarkú... nem tudom mi a neve :D olyasmi mint egy boakcsizma, csak nyitottabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!