Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, férfiak! Szerintetek k....

Fiúk, férfiak! Szerintetek k. urvás vagy szexy egy ilyen ruha egy csajon?

Figyelt kérdés

ANNALYNNE MCCORD ruhájára gondoltam, ugyanolyan rövid, mint az övé, mintája is ugyanolyan, csak felül nincs pántja és nincs úgy kialakitva a ciciknek.

[link]

2011. júl. 6. 13:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

szerintem egyátalán nem az :)) jó a mintája is, és buliba tökéletes :)

18/L

2011. júl. 6. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Az elsőnek üzenem,hogy ez párduc-minta,és divat.

De nekem nem tetszik ez a ruha,de lehet hogy csak a csajnak nem áll jól. :)

2011. júl. 6. 15:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Fel evbe egyszr jarok buliba... Mindig is azzal jonnek a tobbiek, hogy en miert nem jarok buliba. Amugy szuletesnapra vagyok meghivva, es mocsoksag lenne, ha a sajat osztalytarsaim szuletesnapjara nem mennek el...
2011. júl. 6. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

szia!

én nem értem ezeket a fiúkat:D miért lenne Qrvás???

amúgy ha nem viselkedsz ribancosan akkor szerintem sexy és figyelemfelkeltő lehetsz jó értelemben ebben a viseletben.

Buliba nyugodtan vedd fel!

2011. júl. 6. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Azzal nincs is baj menj csak el nyugottan erre a bulira nem arról beszélünk... csak NE ilyen ruhába... undorító..
2011. júl. 6. 17:51
 16/19 anonim ***** válasza:
42%

azt én sem értem, h miért jön ide az, h mennyiszer jársz bulizni.

felőlem minden héten elmehetsz diszkóba, de lehetőleg ne ebben a ruhában.

kérdezd meg magadtól, h miért kell olyan ruhát felvenned, amiből kilóg mindened? ha erre sikerül valami értelmes választ adnod, akkor vedd fel. egyéb esetben pedig javaslok valami konszolidáltabb öltözetet. nem muszáj magadról azt sugározni, h "dugjon meg mindenki"

2011. júl. 6. 18:54
 17/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:54

Egyáltalán nincs kinn belöle SEMMIM! Amúgy meg mit vegyek fel buliba?? Szerinted? farmert meg toppot?

2011. júl. 6. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem az a fontos, hogy masnak mi a velemenye errol a ruharol, hanem az, hogy te jol erezd benne magad!!! Mindenkinek mas a stilusa es az elkepzelese!Nekem tetszik ez a ruha es attol amiert ilyen mintas a pasik ugyanugy felfigyelnek egy ilyen ruhaban levo lanyra mint egy masban levoben, es ha szoba alltok, biztos nem a ruha fogja meghatarozni mi is lesz a velemenye rohad! Vedd fel nyugodtan es erezd jol magad a borodben! Es ami a legfontosabb add onmagad!
2011. júl. 7. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
14:27 es valaszt 22/L irta
2011. júl. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!