Fiúk, férfiak! Szerintetek k. urvás vagy szexy egy ilyen ruha egy csajon?
Figyelt kérdés
ANNALYNNE MCCORD ruhájára gondoltam, ugyanolyan rövid, mint az övé, mintája is ugyanolyan, csak felül nincs pántja és nincs úgy kialakitva a ciciknek.
2011. júl. 6. 13:34
1/19 Smartguy86 válasza:
Ez a gepárd minta mindig is vér ciki volt. Nem tudom, miért veszik fel még mindig néhányan?
Amúgy igen, k.urvás.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem mindennapi használatra gondoltam,hanem mondjuk egy bulira. Kort nem irtok, pls
2011. júl. 6. 13:38
4/19 anonim válasza:
ha egy csajon ilyen mintájú ruhát látok,még ha nem ismerem is az első dolog ami eszembe jut az az, hogy ribanc (nem minden esetben igaz, ez az első benyomásom), meg szerintem olyan vénasszonyos....
még fehérneműn se szexi
5/19 Smartguy86 válasza:
Mindegy, milyen használatra lesz, ha már felvetted, akkor mindegy... ciki és kész.
25/F
6/19 anonim válasza:
ribis bár én lány vok de az az első gondolatom róla még egy buliba is sok fujjj
8/19 anonim válasza:
Szerintem azok a férfiak gázok akik azzal foglalkoznak egy női ruha gáz-e vagy sem. Optimális esetben a buli végére úgyis lekerül.
10/19 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, és szerintem is k.rvás, nem venném fel discoba...:S 22/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!