Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A főiskolán és egyetemen hogy...

A főiskolán és egyetemen hogy öltözködnek a csajok?

Figyelt kérdés

Szeptemberben megyek továbbtanulni, és érdekelne, hogy ott mennyit foglalkoznak a lányok a külsejükkel, öltözködésükkel.

18/L

2011. júl. 6. 09:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, idővel kitapasztalod, és ki fogsz kupálódni! Velem is ez volt. :) Egy kisvárosi gimiből jöttem, ahol hírből sem ismerték a divatot vagy az eleganciát. Aztán ahogy felkerültem a nagyvárosba, elkezdtek tetszeni dolgok, és most már nekem is sikerül nagyon jól öltöznöm. :) De így nehéz előre megállapítani, mit fogsz te tapasztalni, eléggé szakfüggő. Én pl közgazdásznak tanulok, itt a finom elegancia a mérvadó, mindig ápoltság, finom, nőies megjelenés. Nem tudom, pl egy bölcsészszakon vagy egy művészetin így öltözködnek-e (volt dolgom pl. magyar szakos csajokkal egy társaságban, ők elég közönségesek voltak, de nem akarok általánosítani). Vagy ottvannak a tesisek, ők pl szabadidőcuccban járkálnak. :D Szóval szaktól is függ. De ha közgázra, műszaki vagy jogi, esetleg orvosi pályára mész, ezeken nagy valószínűséggel mind elegánsabb, finomabb, nőiesebb cuccokkal fogsz találkozni. :) A színes tornacipők meg smiley-s pólók itt nem menők, mint a középiskolásoknál (ahogy a városban látom őket, ez megkülönböztető).
2011. júl. 6. 19:42
 22/23 anonim ***** válasza:

"Egyedül a plázacicaság nem hódít szerencsére sehol, a közgázt leszámítva"

Nem tudom, te hova jársz, kedves válaszoló, de nem a saját sulidból kéne kiindulnod! Én közgázra járok, mégsincs nálunk egy plázacica sem! Na jó, talán 1 vagy 2, de a 100 emberből annyi mindenhol van. Szóval ne magadból indulj ki, kérlek, és ne alázd a közgázosokat...

2011. júl. 6. 19:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Haha, pedig Pesten az egyetemisták 80%-a azon a véleményen van, hogy a közgáz tele van plázacicákkal. A közgázos ismerőseim is panaszkodnak rájuk:)

Amúgy semmit nem szóltam az oktatásra, a tanárokra, a szakra, vagy a diplomára, csak közöltem, hogy az a közhiedelem, hogy arrafelé sok a plázacica. Tanulj meg szöveget értelmezni.

Amúgy ELTE-s vagyok.

2011. júl. 7. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!