A főiskolán és egyetemen hogy öltözködnek a csajok?
Szeptemberben megyek továbbtanulni, és érdekelne, hogy ott mennyit foglalkoznak a lányok a külsejükkel, öltözködésükkel.
18/L
de aranyos vagy!
szerintem azt vedd fel, amiben jolerzed magad, hiszen a kisugarzasod csak akkor pozitiv, ha nem feszengsz es nem kenszerited magad kenyelmetlen, az egyenisegedez nem illö göncökbe.
amugy az ELTE-s jogasz(lany)ismeröseim altalaban szolidan, de csinosan öltözködnek. :)
a BGF-en mar nehezebb dolgod lenne a sportosan eleganssal. ;)
Hehe, hát a jogon vannak ilyen elegánsoskodó lányok:) Ők az elsők, akik eszembe jutnak a karról.
Amúgy tényleg öltözhetsz úgy, ahogy akarsz, a legtöbb karon az igénytelen hülyegyerektől (csoportonként mindig van 1 sajna) az újgazdag libáig minden van. Egyedül a plázacicaság nem hódít szerencsére sehol, a közgázt leszámítva, máshol cikinek számít :D
Egyébként mostanában úgy vettem észre, hogy főleg az egyetemisták köreiben nagyon bejött a vintage, indie stílus.
Hm..hogy lehetsz benne olyan biztos, hogy fölvesznek?:))
Én a helyedben nem bíznám el magam.
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Utolsó:
Szerintem a kérdés nem erről szól. Egyébként elméletileg van hozzá elegendő pontom, de ha mégsem jönne össze akkor 2. helyen ott a Pázmány.
Ez egy elég furcsa kérdés. Nekem anno ilyen meg sem fordult a fejemben. :D Én mondjuk már 3 éve végeztem a fősulin.
Max ha apácaképzőbe méász, akkor kell máshogy öltözni, mint az utcán, amúgy még szaktól sem függ. Esetleg annyi, hogy a rajzosok minden furcsák, színesek, a törisek között pedig sok az alternatív, hosszú hajú, zenekaros pólós. :) Amúgy mindenki ad magár, sőt szerintem sokkal jobban ki vannak festve és rittyentve a felsőoktatásba járók, mint a fiatalabbak.
Én most végeztem Szeged jogon, de nem változtattam az öltözködésemen, max többet hordtam magassarkút. De általában farmer-póló-edzőcipő kombó, kivéve amikor gyakorlaton voltam a bíróságon, ott szoknya-blúz. Nálunk a karon általában pláza piccsek tolongtak, 8kg alapózóval a fejükön. Most felvételiztem a Zrínyire büntetés-végrehajtásra, na ott aztán szerintem nem lesz gond, hogy mit vegyek fel.
Remélem felvesznek, bár ELTE nagyon népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!