Mit vegyek fel az irodába?
Alacsony vagyok és túlsúlyos, úgyhogy sok ruha nem áll jól, a kosztümök között csak rettentő öregesek vannak nagy méretben.
Rengeteg csinos, nőies felsőm van, több babydoll szabással.
Ilyesmik:
Nem túl merész, ha vékonypántos? Boleróval, kardigánnal esetleg?
Mit tudtok elképzelni egy kövér nőn irodában, ami elég fiatalos?
Esetleg linkelnétek?
húú az az első nagyon tetszik!:D:D
pedig én vékonyka vagyok:D
kardival vagy boleróval teljesen jó,de ha olyan helyen dolgozol,akkor simán pántos is jó sztem.
vmi bővebb szoknya,és platform cipő(ha stílusod) akkor az nőies nagyon,de a balerinacipő is mindenkinek jól áll!!:D
A vékonypántos csak akkor lesz jó ha a mellartód is az. Ha a telt alkathoz mellesleg is meg vagy áldva, akkor gondolom vastagpántosat hordassz.
A ceruzaszoknya eléggé nőies viselet, de elegánssá is tesz. Miniruhák, vékony anyagű blúzok szűk nadrággal, tunikák nagy nyakláncokkal...
Irodába kerüld a hivalkodóbb színeket, magyon mintás anyagokat, ezeket tartsd meg a hétvégi bulikra. Az elefántcsont szín, a púderszín, a galambszürke, a fekete, a camel nőies hatást kelt, de elég decens az irodához. Hajszálcsíkos, pöttyös még jó, de ügyelj hogy ne legyen nagyon tarka.
Különösen ha vezető pozítcióban vagy, érdemes kerülni a kislányos hatást. A nagyobb virágokkal ebbe az irányba hajllik a szett. ha viszont nem vagy vezető, nyugodtan vedd fel a virágos anyagokat is.
Egy szolid gyöngysor, kámeás lánc, esetleg egy bross szintén nőiesíthet.
Ha nem kell sokat állnod, akkor a magassarkú és jó ötlet pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!