EMOk! Mit hordtok nyáron?
Figyelt kérdés
gondolom nyár közepén,40°-ba csak nem vesztek fel ti se csőnacit meg fekete ruhákat o.O
jahh és nem vok se emo se pózer csak kiváncsi vagyok :))
13L(ha számit valamit)
2011. júl. 3. 16:03
11/20 anonim válasza:
"utolsó előtti előttinek" teljesen igaza van xD
12/20 A kérdező kommentje:
utolsó: utolsó előtti előtti-nek ,hamár így nevezzük, kvára nincs igaza mert nem a kérdésemre válaszool ;D
2011. júl. 4. 11:59
13/20 anonim válasza:
énnem vagyok emo, de pl nem tudok megmaradni rövidnadrágban :D utálom. akármilyen meleg is van hosszúnadrágot hordok :D
15/20 anonim válasza:
attol függetlenüp hogy nem a kérdésedre válaszol még lehet igaza nem? egyébként nekem sose tetszett ez az emos bizbasz :D
16/20 A kérdező kommentje:
szerintem jól néznek ki,de nekem sose álltak jól ezek a fekete ruhák meg a sötét haj :))
mg egyébként se vagyok mostanába ilyen depis,szóval nem lenne okom emulni :P
bár az tény hogy mindig tornacipőt hordok de attól még igaz,senki sem lesz emo xD
2011. júl. 4. 20:51
17/20 A kérdező kommentje:
20:53 am a meleg rohát arra értettem h a fekete beszívja a meleget :DD
és így lett meleg-ruha xD
logikus,nem? :))
2011. júl. 4. 20:52
18/20 anonim válasza:
Én sem érzem jól magam rövid naciban és szerintem is szépek tudnak lenni az emo-k és énis szeretem a fekete nacit és énis arról "álmodom"h ilyen színes hajam legyen(bár nem tudom h állana,de a fekete is tetszene..)most sötétbarna nem lenne nagy különbség..:DD
19/20 anonim válasza:
És mondjuk felvenném a kapcsolatot emoval mert NINCSENEK előítéleteim!!(előző voltam)
20/20 anonim válasza:
Én meg mondom őszintén, kb. 1 éve vagyok emo . :)Tetszik az öltözkődésü(n)k, de én sosem festetném be a hajam, barna, és elég átlagos. Inkább ruhákban szoktam sokszor képviselni a stílust. :) Én volt egy nap, amikr simán felvettem a bőrgatyámat ( amiben egyébként télen sem fázok.. :D ) de 4 óránál többet nem bírtam ki benne. :D De viszont cicanadrágot, meg ilyesmit simán fellehet venni, meg rövidujjú pólót. :) Én szinte egész nyáron mondjuk rövidnadrágokban voltam, meg lógós fekete pólókban, amik 5 számmal nagyobbak az én méretemnél... :D Szóval elég ritka volt, hogy hosszabb nadrágokat hordtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!