Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok ilyen cipőt?

Hol találok ilyen cipőt?

Figyelt kérdés

[link]

Pls ha vki látott már vmelyik üzletben ilyen cipőt, írjon!!!

2009. márc. 27. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Indulj ki a márkájából legalább.. Talán a Converse boltokba! Amik a bevásárló központokba vannak. De Playersroomba is van ilyen márkájú cipő... De az árakat inkább nem akarom részletezni.
2009. márc. 27. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, látom h converse, az árával is tisztában vagyok, de sajnos nem tudom végig nézni pesten az összes boltot, mert vidéki vagyok. Amelyikbe benéztem, ott nem láttam, azért kérdezem meg. Pls ha vki tud pontos boltot mondjon:)
2009. márc. 27. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és converse hivatalos magyar oldalán ezt a cipőt már nem láttam...
2009. márc. 27. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahol arulnak Converse cipot, vidd be a boltba a kepet, es kerd meg oket rendeljek meg neked! En megprobalnam mindenkeppen! Vidd be a kepet tobb boltba is, es remelhetoleg az egyik fonok komolyan fogja venni a dolgot! Neki marcsak megerne, nem igaz?

Amugy ha valaki ismerosod esetleg Angliaba utazik, hozassal vele. Londonban pl. minden van.

2009. márc. 27. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Probalj meg rendelni a www.ebay.co.uk-rol!
2009. márc. 27. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem csak pesten van converse bolt.ÉN szegedi vagyok és láttam már ilyet.
2009. márc. 27. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Ohh szeged még jobb lenne:D Mikor és melyik boltban?:)

Amúgy mindenkinek köszönöm:)

2009. márc. 27. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mostanában járom a boltokat Converse után, de ilyet még sajta nem láttam Bp-em :(
2009. márc. 28. 08:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Jah közben kiderült h limitált kiadású volt, szal vszínű ha nincs vhol egy kóbor darab, akkor nekem sem lesz ilyenem..:(':((((
2009. márc. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!