Hol tudnék ilyen cipőt venni? Tudom, hogy gagyi lett, de neten nem találok sehol sem ilyet.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem segtíeni, hogy hol lehet venni iylen cipőt? deichmanba láttam, de azoknak a pántja mind ilyen ronda vastag, meg csicsás...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 20. 12:00
2/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen hatalmas kínaikban van ilyen, nálunk legalábbis láttam! Hol laksz?
3/12 A kérdező kommentje:
Borsod megyében, de Hajdú-Bihar megyében tanulok, illetve még Nyíregyházán megfordulok, te gondolom az ország másik végén :D
Elsőnek: köszi:D
KÖszönöm, hogy iylen gyorsan írtatok!
2011. máj. 20. 12:34
5/12 anonim válasza:
második vagyok! Hát sajnos én Kecskeméti vagyok... de azért nézz szét felétek. A kínaikban igencsak ugyanaz van mindenho:) Remélem találsz!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. máj. 20. 13:03
7/12 anonim válasza:
Ónodi vásár vagy zsarnai piac, nyíregyházi piac, ha ezeken nem tudod megvenni, akkor nincs is.
De tudom még ajánlani a nagy 2d cipődiszkontot a miskolci Búza-téren.
8/12 anonim válasza:
én a Józsefvárosi piacon láttam hasonlókat, de asszem otthon a nyíregyi kgst-piacon is lehetnek ilyenek :)
9/12 anonim válasza:
Nekem ilyesmim van, de már vagy 3 éve.
Én is ilyeneket keresek, és ugyanaz a problémám, mint neked.
Nézz szét kínaiakban, én is ott vettem anno.
10/12 A kérdező kommentje:
Kösziii!:)
2011. máj. 20. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!