22/30 anonim válasza:
húúú ez nagyon jó:D ne foglalkozz a többiekkel, szerintem utcára is felveheted..én 13évesen ennél durvábbakba is jártam..márha lehet ezt durvának nevezni:D hajrá és légy egyedi! ;)
23/30 anonim válasza:
Simán felveheted, én is hordok ilyenek utcára. Mondjuk nekem a hétköznapi viseletem is inkább egy alkalmihoz hasonlít (szoknya, harisnya, magassarkú, egyberuha stb)
Amúgy jól áll nagyon! :)
24/30 anonim válasza:
13? uccára föl ne vedd mert pedofilok 16-7nek néznek :S
25/30 anonim válasza:
Jó, de a karodat borotváld le, mert rettentően igénytelen. A második képen nagyon látszik, nem tudtam szó nélkül hagyni.
26/30 A kérdező kommentje:
1500ért vettem:D mindenkit felpontoztam
utolsó: már levan szedve:D
2011. júl. 1. 20:27
27/30 anonim válasza:
Szerintem jó csak azok az izék nélkül :)
Amúgy jól áll :)
28/30 A kérdező kommentje:
nekemse tetszenek rajta azok a gombok:D
köszi a választ:D
2011. júl. 1. 21:16
29/30 anonim válasza:
ha úgy döntesz neked még sem kell írj és megvenném :DD
30/30 anonim válasza:
Pedig azok teszik egyedivé, az a sújtásos díszítés,a paszományok. A Newyorkerben árultak ilyeneket, a katonai- Napóleon stílus képviselője.
Utcára nem venném fel, inkább valamilyen alkalomra, hiszen inkább alkalmi darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!