Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény a galdiátor szandálról?

Vélemény a galdiátor szandálról?

Figyelt kérdés

13 vagyok, és már több éve szretnék egyet.

De mindenki azzal jön, hogy kiment a divatból stb stb.

A gyerekeknél sajnos még mindig az megy, hogy ha "gáz" cuccokba jársz, akkor azzal kicsúfolnak... Igazából annyira nem érdekel ez a dolog, de egy kicsit azért mégis.

Szerinted ilyet hordani idén ciki?

Meg egyéb tapasztalatok/vélemények jöhetnek! Köszönöm!

2011. jún. 30. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

utolsó:

Dehogynem! :)

Csak... Osztálytársak meg ismerősök beszólogatnának. És azért nincs nagy arcom, hogy minden lepereg róla, meg minden kritikát magamra veszek.

2011. jún. 30. 22:30
 12/16 anonim válasza:

12 vagyok és nekem is van 2 tavaly is volt meg előtte is :D

Nem ment ki a divatbol egyáltalán :D

Nagyon divatos és mindenhez hordható.

2011. júl. 1. 10:38
 13/16 nebula ***** válasza:
nem akarok kötekedni, de kimenni kiment divatból, csak az a nagy helyzet hogy az már rég volt:P most hozzák vissza divatba és igenis jól néz ki -_-"
2011. júl. 2. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi egy 30-40 közötti pár vagyunk, ma jártunk végig egy rakat cipőboltot és igen sok ilyen rettenetet láttunk. Bocs, de szerintem a flip-flop utáni második legidiótább divat ez.

Úgyhogy - sajnos - még nem csengett le.

Egy kérdést engedj meg: ma tényleg ennyire egymással foglalkoznak a fiatalok és "fogást" keresnek egymáson, hogy az öltözetért megalázzák egymást?

Mondjuk szerintem nem szabad semmilyen döntést az alapján meghozni, hogy megfelelsz-e valaki(k) elvárásá(i)nak vagy sem. Az én hitvallásom, hogy "amivel nem ártunk, azt szabad". Namármost: akármilyen cipőt hordasz, az senkire semmilyen hatással nem lesz, tehát aki ezért szót emel, szájat nyit, az saját magáról állít ki bizonyítványt.

2011. júl. 2. 19:42
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: igazad van, teljes mértékben.

Csak vannak olyanok, akikről ez lepereg -és csak örülnek, hogy a "bantó személy" látja, hogy nem érdekli a sértegetése-, de vannak olyanok, akiket ez bánt, és magukra veszik, mert meg akarnak felelni másoknak... Én inkább az utóbbiba tartozok (sajnos, nagyon sajnos... :( )

És a kérdésedre válaszolva:

Igen. Képesek azért megszólni valakit, mert két napja ugyanabba a gatyába jár. Várom már, hogy felnőjjek. A felnőttek talán nem a külsőt nézik egy emberen...

2011. júl. 3. 10:42
 16/16 anonim válasza:
Szerintem abszolúúút divatos! Nekem nagyon tetszik. Amúgy meg, mi van, ha nem divatos? Ha neked tetszik, akkor vegyél. Senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy milyen cipőt viselsz!
2011. júl. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!