Vélemény a galdiátor szandálról?
13 vagyok, és már több éve szretnék egyet.
De mindenki azzal jön, hogy kiment a divatból stb stb.
A gyerekeknél sajnos még mindig az megy, hogy ha "gáz" cuccokba jársz, akkor azzal kicsúfolnak... Igazából annyira nem érdekel ez a dolog, de egy kicsit azért mégis.
Szerinted ilyet hordani idén ciki?
Meg egyéb tapasztalatok/vélemények jöhetnek! Köszönöm!
utolsó:
Dehogynem! :)
Csak... Osztálytársak meg ismerősök beszólogatnának. És azért nincs nagy arcom, hogy minden lepereg róla, meg minden kritikát magamra veszek.
12 vagyok és nekem is van 2 tavaly is volt meg előtte is :D
Nem ment ki a divatbol egyáltalán :D
Nagyon divatos és mindenhez hordható.
Mi egy 30-40 közötti pár vagyunk, ma jártunk végig egy rakat cipőboltot és igen sok ilyen rettenetet láttunk. Bocs, de szerintem a flip-flop utáni második legidiótább divat ez.
Úgyhogy - sajnos - még nem csengett le.
Egy kérdést engedj meg: ma tényleg ennyire egymással foglalkoznak a fiatalok és "fogást" keresnek egymáson, hogy az öltözetért megalázzák egymást?
Mondjuk szerintem nem szabad semmilyen döntést az alapján meghozni, hogy megfelelsz-e valaki(k) elvárásá(i)nak vagy sem. Az én hitvallásom, hogy "amivel nem ártunk, azt szabad". Namármost: akármilyen cipőt hordasz, az senkire semmilyen hatással nem lesz, tehát aki ezért szót emel, szájat nyit, az saját magáról állít ki bizonyítványt.
Kedves utolsó: igazad van, teljes mértékben.
Csak vannak olyanok, akikről ez lepereg -és csak örülnek, hogy a "bantó személy" látja, hogy nem érdekli a sértegetése-, de vannak olyanok, akiket ez bánt, és magukra veszik, mert meg akarnak felelni másoknak... Én inkább az utóbbiba tartozok (sajnos, nagyon sajnos... :( )
És a kérdésedre válaszolva:
Igen. Képesek azért megszólni valakit, mert két napja ugyanabba a gatyába jár. Várom már, hogy felnőjjek. A felnőttek talán nem a külsőt nézik egy emberen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!