Vélemény a galdiátor szandálról?
13 vagyok, és már több éve szretnék egyet.
De mindenki azzal jön, hogy kiment a divatból stb stb.
A gyerekeknél sajnos még mindig az megy, hogy ha "gáz" cuccokba jársz, akkor azzal kicsúfolnak... Igazából annyira nem érdekel ez a dolog, de egy kicsit azért mégis.
Szerinted ilyet hordani idén ciki?
Meg egyéb tapasztalatok/vélemények jöhetnek! Köszönöm!
Nem mondanám hogy ciki, viszont egy kicsit kiment a divatból.Viszont ha felvennéd lehet megszólnak vagy nem is tudom.De szerintem, ha te ebben érzed jól magad meg tetszik vedd fel ne hallgass másokra.
14/L
dehogy ment ki a divatból, és egyáltalán nem ciki. Nekem is van, többen is dcsérték, imádom!!!
14/L
Még mindenkin azt látok.
Hát egyéni vélemény szerint ritka ronda, főleg, hogy a legtöbb embernek baromi előnytelen, mert rövidíti a lábat és még vastagítja is simán.
De ha neked ez az álmod, ne tartson vissza semmi. Akármit felvehetsz, akkor is kicsúfolnak, ha akarnak.
Mindenki dicséri nem ment ki a divatból, de nekem nagyon nem jön be nem tom miért akárhányat látok egyszerűen nem, de nyugodtam vedd föl:)
12L
Köszi.
Azt mások véleményérből kiszűrtem, hogy egy elég megosztó darab...
(Bocsi a helyesírási hibákért, most olvastam csak vissza, és rengeteg van! :D)
És amit kinéztem, az eléggé magas szárú. Térd alá érő egy kicsivel.
Szóóóval nem ment ki a divatból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!