Mihez tudnék ilyen cipőt felvenni? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Rengeteg conversem van, de mindegyik bokáig érő, és az még oké, mert egy hosszú farmerhoz jól néz ki. Na de most szeretnék egy fél cipőt, fehéret, mihez tudnám felvenni? Mikhez,milyen színekhez? az is jól megy a hosszú szárú farmherhoz? Ezeket a színeket hordom leginkább: piros,kék,fehér,fekete,szürke,barna. a színesebbeket nagyon ritkán,szinte soha.2011. jún. 30. 12:10
1/2 anonim válasza:
A fehér és a fekete mindenhez megy:)
12L
2/2 anonim válasza:
A fehér félcipő szerintem mindenhez passzol nagyjából. De a ruhától is függ. Bő, szűk stb. Szoknyához semmiképpen :P Ja és hosszú farmerhoz is megy szerintem. DE nem vagyok divatszakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!