Most lesz agusztusban a gólyatáborom és honfoglalós ruhába kell menni! (indián, csodaszavas. ) Milyen ruhába menjek?
előre is köszi
15/L
Akkor most honfoglalós vagy indiános a téma?
Árpád vezér tollas fejdíszben :D öcsém :D
A ruhád szerintem bármilyen lehet, ott a szín a lényeg főként! Ilyen barnás színekben gondolkozz, vagy krémszín, esetleg még a sötétkék vagy a sötétvörös. A nadrágod legyen szűkebb fazon, a pólód bő, és vegyél rá esetleg egy mellényt, ilyet: [link]
A cipő meg a táska a legfontosabb. A cipőd legyen lapos, ilyesmi stílusú: [link]
Táskának meg valami ilyet: [link]
Ezeknek a dolgoknak a nagy részét olcsón be tudod szerezni, kínaiban, turiban :) És mivel most divatosak, gólyatábor után is használhatod!
Hát vagy hülyén kérdezted, vagy nagyon nem gondolom, hogy középsuliba kéne menned. O_o"""
Amúgy javaslom a törikönyved, a magyaroknál lapozgasd, ha honfoglalás, és ne Amerika felfedezésénél.
Amúgy kopott, bőr, seszínű, esetleg szőrrel bélelt ruhák.
Van sok szép festmény, ami azt az időt ábrázolja, meríts ihletet onnan. Elég egyhangúan öltözködtek, szóval sokat nem kell rajta agyalni, nyugi, beszerezni annál macerásabb lesz.
"Úgyse használja utána, mivel nem hétköznapra szánt holmik."
Én egész jól elvagyok bennük nap mint nap... Ez legalább képvisel valamit, nem egy üres rongy.
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:45
Ez te vagy, és nem a kérdező. Itt szerintem senki nem kérdezte, hogy te milyen ruhát hordasz, neked ez esik jól, valószínűleg a kérdező nem fog ilyen ruhákban járkálni nap mint nap. Bírom az ilyen idiótákat, 'én ilyet hordok, ezé' mindenki hordjon ilyet'. Tolerancia, bazz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!