Szerintetek ez gáz? Nemsokára lesz a gólyatáborom!
Engem se járattak sose úszni, csak iskolával mentünk a városi uszodában, mégis tudok, pedig az aztán nem egy nagy szám volt.
Amúgy tuti, hogy nem úszás lesz a feladat, hacsak nincs uszodája a sulinak és nem mondták, hogy vigyél fürdőruhát.
9:20- as vagyok.
Nem kell ahhoz úszótanfolyam,hogy megtanulj úszni. Nem azt mondom,hogy kiröhögnek nyilvánosan. De egymást közt biztos megjegyzik,hogy nem tudsz.
Ha meg úszni is kell, a víz akkora lesz, hogy egy alacsony növésű emberkének is kilógjon a feje a vízből =). Ha nem tudsz úszni, akkor nem tudsz, ilyen egyszerű =).
Amúgy meg ne félj, a sz@rt felveti a víz =). Ne vedd magadra, aki nem tud úszni, annak szoktam ezt mondani, nem sértésnek szánom =). Meg néha azt is mondom, hogy 3 nap múlva már úszni fogsz: a vízi hullák jól úsznak =). Ha megbántottalak, bocsi, nem állt szándékomban ;).
Amúgy ha medence lesz, akkor ilyen "kerti" merev falú, 120 cm mélységű medence lehet, tele lesz vízzel, egy kis habfürdő, aztán keresd meg a csapatod babzsákját =). Vagy valaki mondta ezt a vödrözős feladatot. Többre ne számíts, nem kell világrekordot dönteni 100 méteren =). Ha meg igen, akkor valaki kétszer úszik helyetted =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!