Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Nemsokára...

Szerintetek ez gáz? Nemsokára lesz a gólyatáborom!

Figyelt kérdés
A programok között vannak vizes feladatok is...de én nem tudok úszni!:S Nem akarom,hogy emiatt piszkáljanak,mert tényleg nem kihúzni akarom magam az ilyenekből,de sajnos ez van!:S
2010. aug. 26. 08:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Jajj, Istenemm... nem, nem gáz. Az egy halamzállapot.
2010. aug. 26. 08:53
 2/14 anonim válasza:
100%
Szerintem nem gáz. És hidd el nem fognak piszkálni miatta. Én se tudok úszni, valszeg nálunk is lesznek "vizes feladatok" mégse parázok, hogy mi lesz. Nemtudok úszni és kész :)
2010. aug. 26. 09:16
 3/14 tothrichard1 válasza:
88%
biztos hogy nem gáz mert szerintem ne úgy értsd a vizes feladatokat hogy 2m-es vízben km-eket kell úszni. szerintem biztos olyan feladatok lesznek hogy egy csapat 2 perc alatt mennyi vizte tud hordani egy vödörbe, vagy ilyesmi. biztos nem úszás. am meg szerintem q leendő osztályod egyharmada nem tud úszni. meg azzal ne törődj hogy fogsz-e vagy nem fogsz-e égni mert ők nem jobbak mint te ha egyáltalán tudnak még úszni is. Légyszí írd meg hogy hogy sikerűlt a gólyatábor.
2010. aug. 26. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért gáz,ha 14 évesen nem tud úszni. Én nem ismerek olyat, aki ennyi idősen nem tud úszni. :O
2010. aug. 26. 09:20
 5/14 anonim válasza:
84%
9:20as miért volna gáz, hogy nem tud úszni? Én pár évvel több vagyok, és képzeld, én sem tudok. Lehet nem tehették meg a szülei, hogy úszótanfolyamra járassák, vagy minden közrejátszik. És én ismerek egy jó pár embert aki nem tud úszni. A vizes feladatoknál meg biztos nem kell úszni, mert ebben nincs semmi szívatás.
2010. aug. 26. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem se járattak sose úszni, csak iskolával mentünk a városi uszodában, mégis tudok, pedig az aztán nem egy nagy szám volt.

Amúgy tuti, hogy nem úszás lesz a feladat, hacsak nincs uszodája a sulinak és nem mondták, hogy vigyél fürdőruhát.

2010. aug. 26. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz,mindig van olyan aki nem tud úszni,sőt előtte ezt meg is kérdezik és senki nem fog érte zaklatni hidd el
2010. aug. 26. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:

9:20- as vagyok.

Nem kell ahhoz úszótanfolyam,hogy megtanulj úszni. Nem azt mondom,hogy kiröhögnek nyilvánosan. De egymást közt biztos megjegyzik,hogy nem tudsz.

2010. aug. 26. 11:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért lenne gáz. Nekünk általánosban volt 2-3 hónapig tesi keretében úszás. Na azon nem tudtam megtanulni, aztán valahogy ráéreztem =).
2010. aug. 26. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha meg úszni is kell, a víz akkora lesz, hogy egy alacsony növésű emberkének is kilógjon a feje a vízből =). Ha nem tudsz úszni, akkor nem tudsz, ilyen egyszerű =).

Amúgy meg ne félj, a sz@rt felveti a víz =). Ne vedd magadra, aki nem tud úszni, annak szoktam ezt mondani, nem sértésnek szánom =). Meg néha azt is mondom, hogy 3 nap múlva már úszni fogsz: a vízi hullák jól úsznak =). Ha megbántottalak, bocsi, nem állt szándékomban ;).

Amúgy ha medence lesz, akkor ilyen "kerti" merev falú, 120 cm mélységű medence lehet, tele lesz vízzel, egy kis habfürdő, aztán keresd meg a csapatod babzsákját =). Vagy valaki mondta ezt a vödrözős feladatot. Többre ne számíts, nem kell világrekordot dönteni 100 méteren =). Ha meg igen, akkor valaki kétszer úszik helyetted =).

2010. aug. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!