Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Méret meghatározás? Már nem...

Méret meghatározás? Már nem értem.

Figyelt kérdés

Eddig 75B melltartó méretet hordtam, kényelmes is volt. Novemberben teherbeestem, de csak mostanság kezdett el nőni a mellem.

A mellcsúcson, a bimbónál 102 cm-ert mérek, a mell alatt 88 cm-ert. A netes meghatározás szerint így 90A méretű melltartót kellene hordanom. De ez nem kisebb, mint a 75B?

Vagy ez most hogy is van?

2011. jún. 30. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, hogy férfi léttemre, miért nekem kell egy NÖnek elmagyaráznom, hogy hogyan kell a kosárméretet kiszámolni:

Az 'A' kosárméret 12-14 cm, a 'B' kosárméret 14-16 cm, a 'C' kosárméret pedig 16-18 cm-es különbséget jelent (mellbimbó csúcsa és mell alatt mérve).

75B-s melltartót viselő nö kellemesen érezheti magát egy 80A-s méretű fehérneműben is.

2011. jún. 30. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt így szárazon értem is, ahogyan le van írva. De gyakorlatban már nem ilyen egyszerű. Lehet, mivel te pasi vagy megérted az elméletet, de a gyakorlat...
2011. jún. 30. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fel kell bizony próbálnod...igazad van, próbában nem vagy profi, viszont levételben annál inkább :P
2011. jún. 30. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt szerintem elég jól le van írva, szépen össze vannak szedve táblázatokba a méretek és példák is vannak a jó méret kiszámítására. (amit egyébként Te jól számoltál ki)

Remélem tudtam segíteni! :)

2014. ápr. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!