Mit gondolsz a stílusáról? (képek)
Blair Waldorf a Gossip Girl-ből.Nekem annyira tetszik, olyan elegáns és nőies de közben fiatalos:D
AAAAAAAAak/oviI73lvzLQ/s1600/tumblr_ks9hd8z4fJ1qzdr3mo1_400.jpg&imgrefurl= [link]
[link] (barna)
Hát, én körülbelül ugyanígy öltözködöm, és 19 éves vagyok. Persze ezek a ruhák luxusmárkák, szóval nem feltétlenül Diorral meg Chanelre gondoltam, hanem maga a stílusra.
Az az igazság, hogy nem mindenkinek állnak jól ezek a ruhák. Akinek nem, azokat tényleg öregítheti. De jól kell kombinálni. Például a mintás vagy színes harisnyák, extra magas sarkú cipők, különleges táskák amiket ő is felvesz feldobják a legátlagosabb outfitet is.
utolsó.
te honnan szerzel be ilyen stílusú ruhákat?:)
nekem nagyon tetszik. játszadozik külömbözö korokra jellemzö stiluselemekkel.belevisz egy kis egyéniséget ezért lesz nem mindenapi.stilusos és ötletes kis különc. és jol is áll neki.
17/l
én is imádom blair ruháit, ha énis olyan gazdag lennék mint ő a gg-ben énis lhet így öltözködnék.
egyedi, mégis nőies és hagyománykövető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!