22/29 anonim válasza:
Az, és emellett ritka ronda. Nem tudom, mikor volt divat ez a stílus, de ilyet felvenni elég nagyfokú ízléstelenségre vall. A pózokhoz meg külön tudok gratulálni.
23/29 anonim válasza:
szerintem szexi(egyébként fiu vagyok:)
25/29 anonim válasza:
nem kicsit... a második képről meg már csak egy valami hiányzik...szerintem tudjátok mire gondolok!.......
26/29 anonim válasza:
Nagyon is az. Viszont nekem tetszene, ha nem rózsaszín lenne, mondjuk az egész fekete. Nem értem, miért kell ezt elítélni. Akin jól áll, miért ne hordhatná?
28/29 anonim válasza:
Szerintem a pózoktól lesz az egész bikini még r_bancosabb.
Én nem venném fel.
Amúgy senki nem hord már tangás bikinit.
Az egész fürdőruha felesleges, mert ha napozol megmaradnak rajtad a csíkok.
A felsője nemrossz.
16l
29/29 anonim válasza:
Az. De aki ilyet hord az nem is azzal a céllal teszi, hogy szégyenlős, szűz kislánynak nézzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!