Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetnék népszerű?

Hogyan lehetnék népszerű?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe és nem szeretnék szürke kisegér lenni,szeretném ha népszerű lehetnék.Hogyan viselkedjek,hogy mindneki megkedveljen?És öltözködési(különösen sminkelési,bőrápolási) tanácsra is kíváncsi lennék!
2011. jún. 26. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az előzőkkel részben egyet értek, hisz' a viselkedésed legalább annyit számít, mint a ruhàd, mert ha magabiztos vagy, az sokkal jobb, mintha külsőddel azonosulva visszahúzódsz,

DE

a válaszolók aligha ismerik, hogy milyen aljasak egymás között a fiatalok, és hogy milyen gonoszul megalázzák azokat, akik éppen nem a legmenőbb trendek szerint öltözködnek, én már csak tudom, én is tini vagyok, és én is jól próbálok öltözni

TEHÁT

Minden függ attól, hogy mennyit akarsz anyagilag rászánni ruháidra. Szóval, amiket most leirok ruhákat mind találhatod márkás, ès kevésbé márkás kivitelben. Ami mèg fontos, hogy a divat folyton változik, de a mostani trend alapján, egy élénk színű bőr csípőig érő kabát, egy ujjatlan, kisujju, vagy esetleg egy bő félujju pólóval, és egy fekete cicagatyával, arcodhoz illő hajjal, középerős sminkkel, és kiemelt szemöldökkel, szàjfénnyel hamar a középpontba lehetsz. Legyen minimum két pulcsid, és sokféle felsőd a változatosság kedvéért, és nem ártanak a szűk csőgatyák se, a kitűzhető rózsákkal, és az élénk, kecses, jó márkáju cipő(k) se ;)

2011. jún. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!