Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék népszerű?

Hogyan lehetnék népszerű?

Figyelt kérdés
hogy nézzek ki ,hogyan viselkedjek másokkal ...,mien ruhákat hordjak...14 éves? lány
2009. jún. 16. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Legyél önmagad, barátkozz sokat, mutasd a jó oldalad, legyél vidám, ha úgy nem sikerül akkor sehogy sem fog, főleg ha megjátszod magad legfeljebb nevetséges leszel tőle.
2009. jún. 16. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

hát így nehéz lenne leírni :D

ha cegléd közelébe laksz..akkor személyesen is szivesen "kikupállak :D"

de itt is letudok irni néhány dolgot..

ha valaki például beszól/rossz megjegyzést tesz akkor frappánsan és talán egy kicsit lenézően válaszolj vissza..pl : "hogy nézel már ki ?" erre mindig az a válasz hogy "minimum jobban mint te"..és mosolyogj hozzá :D..erre felfigyel mindenki..nállam bevált :D

vagy ha esetleg még több trükköt szeretnél hallani akkor itj privibe..add meg az msn-ed..és ott még soksoksok trüköt tudok..:D

ruha..hát az attól függ hogy mennyire jó cuccaid vannak..ill ha nincsenek..akkor anyagilag hogy álsz...

2009. jún. 16. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Szia uccsó válaszoló!engem érdekelnének a trükkjeid:)írnál ide is egy párat,v megadnád az msn-ed??köszi
2009. jún. 16. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

elküldtem az msn-em :d

az utcsó előtti trükkösnéni vagyok :d

2009. jún. 16. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

hát legyél egyéniség!!!!!! legyen önbizalmad. Az hihetetlenül meg tud látszóndi egy emberen, ha van önbizalma. Gyúrj rá erre.

Legyen valami jó kis hobbid,ami miatt felfigyelnek rád. amiben önmagadra lelsz.gitározhatsz, vagy sportolhatsz valami olyat, amit csapatjátékban kell. Mert mindig vannak mérkőzések a sulikban. kézilabda, röpi-ezeket szeretik is nézni a többiek. és aki ügyes a sportokban-ált. jó az alakja és népszerű.

Ha gondod van a ruháiddal, menj el vásárolni a szüleiddel. azt hord, amiben maximálisan jól érzed magad, amiben a legelőnyösebb az alakod. Hiába divatos valami, ha feszélyezve érzed magad benne, az az önbizalmad és a kisugárzásod rovására mehet. Ne akarj olyan lenni mint mindenki más, mert annak semmi értelme. csinálj jó dolgokat, amik érdekelnek, és ha magabiztos vagy, majd téged akarnak majmolni.

és ahogy már írták, bizony sok nevetés. aki vicces, pozitív, mosolygós, annak mindenki szívsen van a társaságában.

2009. jún. 16. 22:58
 6/8 anonim válasza:
70%

2.válaszoló!

lécci,lécci adj még ilyen tippeket.sajnos az önbizalmam kb. 0val egyenlő, és hát rámférne pártanács. megadjam az msn-enem?

2009. jún. 19. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
a második vagyok..aki szeretne még néhány hasonló tanácsot az vegyen fel msn-re...ap.plebarbie@hotmail.com..csak bátran ;)
2009. jún. 20. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Miért érzed magad 0nak? :) Semmivel sem vagy kevesebb, mnit mások...A lényeg: Mindig mosolyogj! :) Én is így értem el, hogy népszerű legyek...A partik már nem is partik, ha én nem vagyok ott :P.
2009. jún. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!