Tesco-s F&F nadrág 5. 000 -ért, két alkamat bír?
Vettem egy ominózus nadrágot pár napja a Tescoban. Fehér lenvászon. Kétszer 3 órát volt rajtam, és kikopott a lábam között fent. Bolyhos, és elvékonyodott az anyag. (Nem, nem vagyok kövér, nem dörzsölődik össze a combom).
Szerintem harmadjára kis is lyukad. Járt márt így valaki? 3 alkalomra szóló gatya ötezerért?
komolyan mondom,hogy én a tescos ruhákba pozitívan csalódtam.egyedül azt veszek ott.
a cipőmet 3 éve hordom,télen nyáron
én 1000ft-ért vettem fél éve munkás nadrágot,és azóta is egyben vannak(kivéve hegesztés eredményei,de az értelemszerűen nem anyag hiba)
szerintem a nadrág az egy selejtes darab lehetett,de nem hiszem,hogy a többi is az lenne.
24F
hát pedig csak összeér a combod, máskülönben az anyag se súrlódik annyira... :? Lenvászon könnyen tönkremegy, pláne ha esetleg nedves lesz (ami azért előfordulhat, a fene tudja)
Persze az se kizárt, hogy szimplán selejt volt, sztem sose derül ki.
Én talán 3 éve vettem egy sortot 1000 forintért, nyáron, néha ősszel is azt nyúzom, mert kedvencem, semmi baja. :)
Legközelebb nézd meg alaposan vásárlás előtt, sajnos hibás dolgok előfordulnak. :S És tedd el a blokkot mindig. Jól jöhet, látod. Kár, hogy drága volt a tanulópénz. :S
:)) De nem a combomnál, hanem egész fent (khmmm) bolyhosodott be, és vékonyodott el. Ott pedig nem ér össze a combom... csak ha leülök! Ebben a nadrágban úgy látszik, nem szabad ülni :(
Köszi a válaszokat!
A tescoban árult 5-7eFt-os gatyák szerintem nem érnek annyit. Ennyiért már majdnem rendes boltban (plazaban pl) is kapok ruhát.
Tavaly pl az volt, hogy egy idő után, miután ennyiért szinte senki nem vett a cuccaikból, elkezdték ilyen 2-3eFt-okért adni. (Mellesleg így is van rajta hasznuk bőven.) Na, akkor vettem egy-két cuccot. Ez az, amire azt mondom, hogy megéri, de ennél többet nem. A minőségük szerintem átlagos volt.
Amúgy szerintem a legtöbb embernek anatómiai felépítésükből következően járás közben össze ér a combja belső fele. Ez természetes.
Én nem nagyon látok pl az utcán olyan embert, aki nem terpesz állásban állva, úgy néz ki, hogy láb-szünet-láb és átfújna a combjai között a szél.
Ez nem dagadtság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!