Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A suliban lehet sk dolgokat...

A suliban lehet sk dolgokat hordani?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. saját készítésű karkötőkre, gyűrűkre, stb..

Vagy egy ilyen virágot ha a hajamba rakok, akkor az "jó választás"?

[link]

Vagy inkább a boltban vegyek ilyesmi kiegészítőket? Mert nagyon szeretek gyöngyékszereket, gyöngyállatokat készíteni, és most nyáron hogy van sok szabadidőm, gondoltam hogy ezzel fogom eltölteni..:) Szerintetek ciki ilyesmiket hordani a suliba, vagy inkább menő dolog? Ti is szerettek ilyeneket csinálni? :)

15/L

2011. jún. 25. 15:29
1 2
 1/12 Darcy01 ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem ciki. Ha tetszik neked, akkor hordd bátran!
2011. jún. 25. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodtan vedd fel, ebbe legelább nem fogsz belefutni és ha illik a ruhaösszeállításodhoz is, akkor meg nyert ügyed van. :D
2011. jún. 25. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki? A handmade dolgok inkább menő, egyedi és különleges. Ha jó a kézügyességed bátran viseld, ajándékozd másoknak is!
2011. jún. 25. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz sőt legyél rá büszke hogy te ilyen kreatív vagy és ilyen dolgokat is tudsz csinálni :)
2011. jún. 26. 14:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Sőt, nem fogsz legalább szembe találkozni egy ugyan olyannal:)
2011. jún. 27. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:

szerintem ez tökjó ötlet!:) nem gáz, és szépek lehetnek (mint a képen) is amit csinálsz, egyedivé tesz. én pl most gyöngyös lapos vékony karkötőket szeretnék nyáron csinálni, hogy sulira legyenek:) boltokban meg egy olyan ronda karkötők vannak ami meg szép azét 1000-1500-at is elkérnek, amennyit viszont nem érnek meg. szóval hajrá;)

14/L

2011. jún. 27. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem vennék fel ilyet, de csak azért, mert nem ilyen a stílusom... Szóval, szerintem egyáltalán nem ciki, ha tetszik és jól áll, nyugodtan hordd:]
2011. jún. 27. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Tetszik az a virág! (Bár ezek nem színeim xD)

Hord nyugodtam, én is ezt teszem.Eddig mindenki dicsérte a saját ékszereimet.

15l

2011. jún. 27. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó! Imádom a saját készítésű dolgokat.

Én ősszel meg tavasszal a raszta sálamat és sapimat hordom. Mind a kettőt én kötöttem. Meg van nagy rasztás fülbevalóm is. Amivel a függönyt felrakják vaskarika, azt kötöttem körbe.

Hord bátran!

2011. jún. 28. 00:12
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem isjó

[link]

2011. jún. 28. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!