Vastagabb combú lányok! Ti hogy vesztek fel rövidgatyát úgy, hogy nem dörzsölik ki a combjaitok egymást?
Nem veszek fel túl rövidet, vastag combon nem is áll jól.
Szoknyát szoktam hordani, és a lábam bekenem síkosítóval. Ez tök jó, egyáltalán nem dörzsölődik tőle :)
Neme erre van egy évek óta bevált receptem: vékonyan behintőporozom a combomat,nagyon hatásos.
Ha egész napra elmész,beletehetsz egy dobozzal a táskádba,és nyilvános WC-ben "felfrissítheted".
Próbáld ki,tényleg működik :)
köszi a válaszokat :D
a stiftes meg a hintőporos tippeket kipróbálom :)
de mindenkinek ment a zöld kezecske ;)
Évekig volt ilyen problémám, most rájöttem a megoldásra, megosztom veletek is.
Erős izzadásra szokták ajánlani a Solutio antisudoricát (kis üveg, kb. 400 forint, gyógyszertárban kapható). Amikor jön a melegebb idő, akkor két-három napig bekenem a combom belső felét vele, napi egyszer elég. Aztán napokig nem kell vele foglalkoznom. Melegem ugyan van, de nem izzad a lábam közt, így nem is dörzsöli ki.
Először hónaljra vettem, hogy ne látszódjék verejtékfolt, de aztán rájöttem, hogy erre is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!