Alacsony vagyok. Miket ajánlanál?
Sziasztok!
156 cm vagyok és 16 éves. Imádom a divatos ruhákat de a rövid lábaim miatt annyira hülyén érzem magam némelyikben.Kövérnek. Ilyen magassággal milyen ruhákat ajánlanál? Amúgy 50kg vagyok. Előre is köszi:)
simán felveheted a divatos ruhákat, mert 156 cm nem alacsony, úgy vagy cuki, és nem rövid a lábad, mert minden embernek a lába arányos a testéhez
(feltételezem hogy lány vagy, ha fiú akkor szedj proteint>.<)
ne zavarjon, én is pont ennyi vagyok :)) szerintem bármit felvehetsz, mert nem rövid a lábad :DD ez milyen vicces
arányos vagy a magasságodhoz, nyugi :) tudod mennyien szeretnének ekkorák lenni???
am meg használd ki a szép magassarkúkat, ha ennyire zavar, amiket igazán csak a kisebbek tudnak kiélvezni, mert pasi mellett is magasabbak, szép lábúak
gondold el, ha a pasid kicsi (pl.:170cm) te simán felvehetsz egy óriás magassarkút, ha tudsz benne szépen menni, de egy 165cm-es lány...hát ő nem...egy 180cm lány pedig még vicces is lenne...:$:D (már bocs)
"simán felveheted a divatos ruhákat, mert 156 cm nem alacsony,"
156 cm igenis alacsony de a szépséget nem az határozza meg. Nekem mindig is 160 cm körüli barátnőim voltak és imádtam őket.
18/F 183 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!