Kényelmesen és divatosan egyszerre?! Hogyan?
Sziasztok:D
15 éves lány vagyok. Július 6-án megyünk olasz országba,kocsival tesómhoz. a lényeg: szerintetek milyen ruhát vegyek fel az útra? ami kényelmes is meg divatos is. meg gondolom meleg is lesz nagyon. az út 13-14 óra lesz kb.
ötletek? linkek is jöhetnek:D köszi előre is :D
rövidnaci,pántos felső,vagy egy laza nyári ruha.
hozzá saru
elsőnek:
nem kértek kioktatást ;)
másodiknak :D Azért kell egy kicsit divatolni is mert megállunk itt ott és ha kiszállok csak ki kell nézni valahogy :D
hát én még csak ha a balcsira megyünk, akkor sem vagyok hajlandó puccbavágni magam, pedig az csak 2,5-3 óra. :D
Valami nem agyannyúzott melegítő vagy kényelmes rövidnaci, egy pántos top, lehetőleg ne a legkényelmetlenebb melltartóddal, balerinacipő bőven elég. Senki nem fog kinézni az autópálya pihenőhelyen, se az útmenti presszóban. Bálba meg gondolom nem mentek? :D
hát nem megyünk bálba az tuti XD
én is valami rövid gatyóra gondoltam meg egy kicsit hosszított felső meg egy balett cipő és kész ((: ha fázom meg lessz kardigán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!