SkinHead lány? Félig felborotvált fej bakancs fehér/piros fűző. Mi a véleményetek?
Ne csináljátok már :D
Stílusa csak akkor lehet valakinek, ha goth vagy skinhead, vagy deszkás, vagy emós ?
nem...de vannak akik felmerik vállalni:D ezek vagyunk mi vagyis én:D
és vannak akik nem...és az sztem gáz...
69%-os, te aztán marha nagy goth lehetsz ezzel a hozzáállással. Bátorítsd csak a rasszista, agresszív skinheadeket, hogy vállalják fel magukat, nem számít, hogy legszívesebben pont ugyanazt tennék a gothokkal, mint azok az "emberek" Sophie-val.
Gondolkodj már kicsit...
Mellesleg szerintem a goth szubkultúra fontos alapeleme a tolerancia is, amit nem igazán képviselsz ezzel a véleményeddel a cigányokról. Én legalábbis nem ítélem el az összeset a legtöbb(?) tettei/viselkedése ellenére sem. Viszont amíg te így viselkedsz, te se várd senkitől, hogy ne verjenek agyon azért, mert "goth" vagy, ha te előítéletek alapján utálsz másokat.
"A cigókról meg annyit, hogy rossz velük a tapasztalatom, én nem ismerek egy normálisat sem, pedig itt nálunk a városban van jópár!"
Én ezt írtam... Egy rohadt szóval nem mondtam, hogy NINCSENEK normálisak, csak azt, hogy NEM ISMEREK!
És amíg az itteniek mindenkinek beszólogatnak, hogy "Múmia, múmia", meg belekötnek a bottal vánszorgó öreg nénibe, addig én velük nem leszek toleráns! Mindenki mással az vagyok, velük nem! Mint írtam, rosszak a tapasztalatok... Bocs, hogy bennem van annyi, hogy először TAPASZTALOK, utána ítélkezem! Nem ítélkeztem felettük, amíg nem tapasztaltam a dolgaikat, amíg nem mondta a szomszéd, hogy a cigány kölyköket ő üldözte ki az udvarából, mert mentek vasat lopni, és azt hitték, a szomszéd nincs kinn a telkén, nem ítélkeztem, míg nem olvastam, hogy ellopták a panzió réz ereszcsatornáját (lopási kár 1 millió Ft)...
Én nem buzdítom a skineket semmire. Mennek ők maguktól. Mellesleg nem akartak soha megverni engem, sőt, volt, hogy utánam is füttyögtek :) Akiket meg személyesen is ismerek, ők nem azok a fajták, hogy meglátnak egy nekik nem tetsző figurát, ezért elverik. Ők olyanok, hogy vallják az elveket, ok nélkül senkit nem bántanak, de olyan tud lenni a tekintetük, hogy az ember ott csinálja össze magát. G-t egyszer megpróbálta egy réti néger kizsebelni. Nem kellett megütnie, elég volt ránézni, egyből behúzta fülét farkát.
(Zárójeles megjegyzés: nem a "trú gothok" közé tartozom, keveréknek mondanám magam, amiben a gothság dominál. Elveszett bennem is egy pinduri skin, hála a tapasztaltaknak, egy motoros és egy rocker is. Zárójeles megjegyzés vége, zárójel bezárva.)
szerintem teljesen normális ha valaki fel vállalja a stílusát..annyira rá förmedtetek hogy a fehér piros fűzőt Punkok hordják de abba nem gondoltatok bele hogy az a piros fűző lehet hogy bordó akar lenni..mert ha bordó akkor hordástól függően jelentheti azt hogy " vér és becsület" és a skinheadek nem rosszak ti elterjedten a bonheadekről beszéltek! és igen jó ha valaki ilyen idősen fel vállalja..
ahm én is skinhead vagyok fel is van nyírva a hajam ..sok skinhead ismerősöm hordja a fehér bordó fűzött nálunk ez elég el terjedt :D
a félig felnyírt haj tényleg punkos, a punk lányok szoktak sidecutot csinálni (ettől függetlenül nem ettől lesznek punkok, de ismerek párat én is, akinek a taraj nem jöhet szóba különböző okokból, viszont a sidecutot a haja ráfésülésével jól el tudja takarni, ha szükséges)..
a skin lányoknál olyat szoktam látni, hogy a frufrujuk van meghagyva, a többi meg kopasz.
amúgy tényleg azt fogják hinni, hogy kevered a stílusokat, és ki fognak röhögni. ezt most mindennemű rosszindulat nélkül mondom.
Nekem bejön ez a stílus és szerintem semmi baj sincs vele. Szóval, ha szembetalálkoznék veled az utcán, csak annyit mondanék: Wow, ez aztán fasza csaj:D
17/L
Skinhead lány vagyok.
Bakancsot már elvétve veszek fel,ha hordok is,fekete fűzővel,a hajam soha! nem volt leborotválva.
Tudod,nem a bakancs meg a bomber teszi a skinheadet. Nekem mindkettő pihen a szekrényemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!