Matrózos papucsot, strandpapucsot keresek, de nem találok. Hol keressem? (Kék fehér, vagy piros fehér csíkos. )
Figyelt kérdés
Ma végig jártam az Arénát, szinte az összes számomra kedvelt boltba benéztem, de nem találtam. Mindenhol lehet most matrózos pólókat, nadrágokat, szoknyákat, öveket, táskákat, cipőket kapni, de papucsot nem találtam. Hová menjek?2011. máj. 16. 20:30
2/3 A kérdező kommentje:
És tényleg, nagyon szépen köszönöm, legközelebb a szemüvegemet is magammal viszem. :D
2011. máj. 16. 21:24
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én tudok neked küldeni ha még érdekel ilyen papucs, irj elérhetőséget, a számom 20/350-4855
Üdv.: Tibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!