Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Hol szoktatok ruhát...

Csajok! Hol szoktatok ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
nem a bershka, H+M meg C+A,New Yorker,Tally.. nemilyenekre gondoltam,hanem ezen kívül bármilyen boltra:)
2011. jún. 19. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
F+F ruhákat szoktam a Tesco-ban venni, csinosak és változatosak.
2011. jún. 19. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

[link]

2011. jún. 19. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Mayo Chix, Jeans Club, Springfield. Ezek számomra a top 3-ak
2011. jún. 19. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:

ha egyedi dolgot akarok, akkor (bolha) piacokon. ha H&M-es cuccot akarok, vagy más márkásat, vagy szintén egyedit, akkor turkálókba járok. Ha csak szimplán megtetszik valami no name, mondjuk a westendben, akkor megyek az aluljáróba, és nagy valószínűséggel fele annyiért ugyanolyat találok, ha nem, akkor majdnem ugyanolyat.

ezek a hétköznapi ruhákra,cipőkre,kiegészítőkre vonatkoznak

ha valami csinosat szeretnék valami alkalomra, akkor az összes olyan boltot végigjárom.

amugy engem nem igazán hat meg a márka, csak cipőben. Tisza <3

2011. jún. 19. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én igazából többnyire magamnak varrok, mert a tömeggyártásban sajnos nem igazán találok a stílusomnak megfelelő ruhákat (elegáns és extravagáns). Néhány egyszerűbb ruhadarabom van csak boltokból, főleg turkálókból.
2011. jún. 19. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:

auchan ...

famili...

járkálok és ahol meglátom...

2011. jún. 19. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Cosmos city, nekem nagyon tetszik, mert lehet kifogni viszonylag jó minőségű, olcsó, szép ruhákat.Még régen jártam a Colosseum-ba, de már nem nagyon találok olyan ruhát, ami tetszene ott.

16/L

2011. jún. 19. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Jeans Club már nincs, becsődöltek és felszámolták.
2011. jún. 19. 18:43
 9/10 ssup ***** válasza:
Spirngfield, zara, pull&bear, mango, pimkie, promod, stradivarious, h&m.
2011. jún. 19. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
turkáló, használtruha. vagy öröklök barátnőktől. :D Venni magamnak kevésszer szoktam ilyen menő plázákban meg ilyen helyeken, mert sokszor egyik ruha se tetszik...kiegészítőket veszek ott inkább... Cipő az Criminal Skat Shop. Egyedül nadrágot venni vagy kabátot venni megyek plázákba. Igaz, ha kedvenc márkát kérdezel akkor a Tesco F&F márkát szeretem. :D
2011. jún. 20. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!