Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Hogy szoktatok vásárol...

Csajok! Hogy szoktatok vásárolni? Milyen gyakran? Hetente vagy havonta?

Figyelt kérdés

vagy esetleg ritkábban :)

Szerintetek az sok ha havonta vesz valaki mondjuk 2-3felsőt egy gatyát... vagy cipőt?

2010. dec. 18. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Nadrágot kb. évente szoktam venni 3-at, de lehet, hogy sokat mondtam. Egyszerűen nem vagyok egy ilyen sablon alkatú csaj, és annak ellenére, hogy nagyságra jó a konfekció (szval nem vagyok kórosan elhízott), egyszrűen ami elöl jó, az hátul teljesen eláll, és a csípőfazon sem jó. Egyébként havi olyan 2-3 felső, évi max. két táska kb. Ja, és általában turkálok, de szinte mindenhol találtam már magamnak jó kis dolgokat. Piacon, bazárban kínai boltban, butikokban, plázás boltokban (és ebbe beletartozik a H&M meg az Orsay ugyanúgy, mint mondjuk a Duna Plaza alsó szintjében levő kínai táskás), aluljáróban.

Egyébként nem sok, ha bírod anyagilag :).

2010. dec. 18. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Kéthavonta.
2010. dec. 18. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kell valami, elmegyek vásárolni. Ez változó időközönként van. Cipőt átlagban évente 2-t veszünk, egy télit és egy nyárit. Pólót, ha kell vagy ha látok egy olyat, ami nagyon tetszik : D Nadrágot akkor, ha elkopik mondjuk, ami van(nem egy van, van vagy 5-6) de az a legnehezebb, elég hülye alakom van, veszek egy 38-40-es cső(!) nadrágot, csípőben pont jó, lábszáramon lóg.

Egyedül nem szeretek vásárolni, vagy anyuval szoktam vagy barátnővel, haverommal, vagy apukámmal(aki szeret vásárolni :|) Ha saját pénzből akkor meg... egymagam, mivel a legtöbbről úgyis lebeszélnének.

17L

2010. dec. 18. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

hetente veszek magamnak valamit (valamiket). Ezen a héten egy Zara farmert, és 2 sima atlétát a H&M-ben és szintén ott egy fülbevalót és egy fehér sima Converse tornacipőt.

De van hogy turiban vásárolok, 1-1 darab onnan is jönni szokott, utóbbi vegyesen, szoktam darabáras elit turiba (Renoválás) és kilós Hádába egyaránt.

Úgy mondom, hogy havi 20- 30 ezer körül költök, néha kicsit több, néha kevesebb.

Van hogy 2 hétig semmit nem veszek, de van hogy heti 2-3szor is veszek cuccokat. Pénz és alkalomfüggő (dolgozom és gyerekem van, így nem érek rá bármikor plázázni és turikba járni).

25L

2010. dec. 18. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem sok, de a lényeg, hogy neked megfeleljen, nekem nem kellene ennyi:)

Én igazából varrni szoktam magamnak, mert utálom a tömegcuccokat, és mióta megtanultam varrni mindent magamnak csinálok, csak úgy tobzódnak a fejemben az ötletek :) Olyan havi 1-2 ruhát varrok, mert csak hétvégén van rá időm. Cipőt évszakonként szoktam venni, de csak akkor, ha valami nagyon megtetszik, vagy már elhasználódott az előző.

2010. dec. 18. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hetente veszek ruhát most már,egy évvel ezelött 2 naponta vettem,azokat idén elajándékoztam mert már nem fért be a szekrénybe,bár azért vettem egy plusz szekrényt is.
2010. dec. 18. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
ritkán..csak akkor tudok ruhákat venni mikor van rá pénzem..olyan fél évente:)
2010. dec. 20. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha átlagban lebontva nézzük, akkor hetente veszek valamit. Ami fix, hogy havi szinten felsőket veszek, aztán mikor mi kell, mondjuk nadrág, most épp vastafabb (téli) miniszoknya, de sokszor veszek fülbevalókat (ezeket imádom), illetve sminkcuccokat, fehérneműt (most épp a New Yorker-es bugyikra vagyok rákattanva). Általában ha új évszak jön, akkor kell sok dolgot venni 8cipő, táska, nadrág). Jah és persze én si rá vagyok kattanva a vatera.hu-ra! :D
2010. dec. 20. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!