Csajok! Hogy szoktatok vásárolni? Milyen gyakran? Hetente vagy havonta?
vagy esetleg ritkábban :)
Szerintetek az sok ha havonta vesz valaki mondjuk 2-3felsőt egy gatyát... vagy cipőt?
Nadrágot kb. évente szoktam venni 3-at, de lehet, hogy sokat mondtam. Egyszerűen nem vagyok egy ilyen sablon alkatú csaj, és annak ellenére, hogy nagyságra jó a konfekció (szval nem vagyok kórosan elhízott), egyszrűen ami elöl jó, az hátul teljesen eláll, és a csípőfazon sem jó. Egyébként havi olyan 2-3 felső, évi max. két táska kb. Ja, és általában turkálok, de szinte mindenhol találtam már magamnak jó kis dolgokat. Piacon, bazárban kínai boltban, butikokban, plázás boltokban (és ebbe beletartozik a H&M meg az Orsay ugyanúgy, mint mondjuk a Duna Plaza alsó szintjében levő kínai táskás), aluljáróban.
Egyébként nem sok, ha bírod anyagilag :).
Ha kell valami, elmegyek vásárolni. Ez változó időközönként van. Cipőt átlagban évente 2-t veszünk, egy télit és egy nyárit. Pólót, ha kell vagy ha látok egy olyat, ami nagyon tetszik : D Nadrágot akkor, ha elkopik mondjuk, ami van(nem egy van, van vagy 5-6) de az a legnehezebb, elég hülye alakom van, veszek egy 38-40-es cső(!) nadrágot, csípőben pont jó, lábszáramon lóg.
Egyedül nem szeretek vásárolni, vagy anyuval szoktam vagy barátnővel, haverommal, vagy apukámmal(aki szeret vásárolni :|) Ha saját pénzből akkor meg... egymagam, mivel a legtöbbről úgyis lebeszélnének.
17L
hetente veszek magamnak valamit (valamiket). Ezen a héten egy Zara farmert, és 2 sima atlétát a H&M-ben és szintén ott egy fülbevalót és egy fehér sima Converse tornacipőt.
De van hogy turiban vásárolok, 1-1 darab onnan is jönni szokott, utóbbi vegyesen, szoktam darabáras elit turiba (Renoválás) és kilós Hádába egyaránt.
Úgy mondom, hogy havi 20- 30 ezer körül költök, néha kicsit több, néha kevesebb.
Van hogy 2 hétig semmit nem veszek, de van hogy heti 2-3szor is veszek cuccokat. Pénz és alkalomfüggő (dolgozom és gyerekem van, így nem érek rá bármikor plázázni és turikba járni).
25L
Hát szerintem sok, de a lényeg, hogy neked megfeleljen, nekem nem kellene ennyi:)
Én igazából varrni szoktam magamnak, mert utálom a tömegcuccokat, és mióta megtanultam varrni mindent magamnak csinálok, csak úgy tobzódnak a fejemben az ötletek :) Olyan havi 1-2 ruhát varrok, mert csak hétvégén van rá időm. Cipőt évszakonként szoktam venni, de csak akkor, ha valami nagyon megtetszik, vagy már elhasználódott az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!