Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért van az hogy a lányok...

Mért van az hogy a lányok bikiniben nem félnek megmutatkozni de fehérneműben bárki meglátja őket azt sem tudják hogy takarják magukat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
nálam nincs ez ._.
2011. jún. 17. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nálam egyre megy a kettő. Fehérneműben sem takargatom magam, tényleg ugyanaz.
2011. jún. 17. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha pl. a fehérneműm tök átlátszó csipkés, vagy pl. egy tanga van rajtam, amit fel nem vennék fürdőruhában, akkor szerintem egyértelmű. A fehérnemű bizony sokszor többet mutat, mint egy fürdőruha.
2011. jún. 17. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Talán mert amikor fehérneműben látják meg, egyedül ő van fehérneműben, míg mások teljesen fel vannak öltözve. Amikor meg bikiniben látják, mindenki más is fürdőruhában van... Így nem gáz.
2011. jún. 17. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Meg a fehérneműn meglátszódhatnak a foltok, illetve fehérneműben nincs akkora divat, mint a fürdőruciban.
2011. jún. 17. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Egy csupa csipke, átlátszó darabban egyértelmű, miért takargatjuk magunkat. Egyébként nem szokott zavarni. Én nyugodtan napozok melltartóban, ha nincs kedvem bikinire átvenni, nagyon nagy melegben itthon is csak úgy mászkálok, bár azt nem látja senki. De a fehérnemű mégiscsak intimebb, a strandon mindenki bikiniben van, de alsóruházat megcsodálását ki kell érdemelni. :D
2011. jún. 17. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem soha nem zavart,nem tartom cikinek egyiket sem ha látnak nem takarom magam,hiszen az is ruha nemű, 41N
2020. nov. 7. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!