Lehet-e egy férfitanárnak punk frizurája?
Figyelt kérdés
Úgyértem ilyen taraj?2009. márc. 22. 22:24
11/14 anonim válasza:
14:44-es válasz:
én meg az ilyen korlátoltak miatt örülök, hogy nem gyakorlom a tanárszakmát.
12/14 anonim válasza:
háát szerintem ha a tanári kar nem, a dikákok örülnének egy ilyen tanárbácsinak xD (én legalábbis tuti xD).. Ha viszont "finomabb" a taréj, és nemis rózsaszin és uwzöld, akkor sztem miért nelehetne??
13/14 anonim válasza:
Szerintem simán. Mondjuk művészeti suliban elég furák a tanárok is, az egyiknek akit ismerek pl. pár miliméteres kék haja van....
Mondjuk ne katolikus iskolába próbálj melót találni. Meg ha városban van a suli, ott is jobban tolerálják az ilyesmit.
14/14 anonim válasza:
egy dalszövegrészlet az Alvintól:
'Alvinra nem illik a pank szabály
nem úgy néz ki mint egy papagáj
pedig tarajom is volt, sőt jól állt nekem,
de ma már nem hordom, túl David Beckham'
na ezért láttok mostanában sok férfit ilyen hajjal, utánozzág a dúsgazdag sportolókat :D én is örülnék ilyen tanárnak! kéne matektanár suliba, mert olyan rossz, h... (általános suli) XD persze h lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!