Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet-e egy férfitanárnak...

Lehet-e egy férfitanárnak punk frizurája?

Figyelt kérdés
Úgyértem ilyen taraj?
2009. márc. 22. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert a legtöbb ember maradi, és konzervatív. De én örülnék egy ilyen tanárnak :D
2009. márc. 22. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
xD Most már elég lesz,mert ez már fáj xD
2009. márc. 22. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Lesz még több ilyen kérdésed is? Unatkozol? :D
2009. márc. 23. 01:54
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Én mostanában sok tarajos férfit látok - persze nem az igazi, nagy színes tarajos, hanem csak kicsi, szolíd. És van köztük öltönyös is. És én is szeretnék, bár 2 gyerekes, komoly anyuka vagyok :))

Ha bevállalod, szólj!

2009. márc. 23. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem teljesen oké lenne, de sajnos a társadalom nagy része nem nézné ilyen jó szemmel... Iskola és igazgató válogatja.

Meg egyébként ha ő:

[link]

lehet tanár, akkor egy punk miért ne? Ja, igaz, az Norvégia, nem ez a begyöpösödött és mereven konzervatív ország...

2009. márc. 23. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
én örülnék 1 ilyen tanárnak:P
2009. márc. 23. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
mit szeretnél tanítani?
2009. márc. 23. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
27%

Huuhhh....igy az eddigi kérdéseid alapjàn marhavonzo egy pasi lehetsz, dràgafiam, citromsàrga farmerban, homlokpànttal, piercinggel tarajjal....

nekem is tanàri végzettségem van, még jo h soha nem tanitottam, mert eskuszom ha meglàtnék egy ilyen " kollégàt", sirva tépném ossze a diplomàm...

2009. márc. 23. 14:44
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Vannak már sajnos punk tarajak mellet "diszkó tarajak" is.

Én a punkra szavazok, de nem biztos, hogy egy punk taraj egy tanárhoz való. De szerintem a környezettől függ, hogyan fogadja el.

Egy pánk lány :D

2009. márc. 23. 14:45
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyik barátnőm tanítónéni, még a melírozott haját is átfestették vele hogy ne legyen csíkos (pedig nem volt feltűnő), nem hogy még taraj, röhögve küldenének haza. Sajnos Magyarországon én azt vettem észre, hogy ha munkát keres az ember akkor elsősorban külső alapján döntenek és nem azt nézik mit tud az ember.
2009. márc. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!