Lehet-e egy férfitanárnak punk frizurája?
Én mostanában sok tarajos férfit látok - persze nem az igazi, nagy színes tarajos, hanem csak kicsi, szolíd. És van köztük öltönyös is. És én is szeretnék, bár 2 gyerekes, komoly anyuka vagyok :))
Ha bevállalod, szólj!
Szerintem teljesen oké lenne, de sajnos a társadalom nagy része nem nézné ilyen jó szemmel... Iskola és igazgató válogatja.
Meg egyébként ha ő:
lehet tanár, akkor egy punk miért ne? Ja, igaz, az Norvégia, nem ez a begyöpösödött és mereven konzervatív ország...
Huuhhh....igy az eddigi kérdéseid alapjàn marhavonzo egy pasi lehetsz, dràgafiam, citromsàrga farmerban, homlokpànttal, piercinggel tarajjal....
nekem is tanàri végzettségem van, még jo h soha nem tanitottam, mert eskuszom ha meglàtnék egy ilyen " kollégàt", sirva tépném ossze a diplomàm...
Vannak már sajnos punk tarajak mellet "diszkó tarajak" is.
Én a punkra szavazok, de nem biztos, hogy egy punk taraj egy tanárhoz való. De szerintem a környezettől függ, hogyan fogadja el.
Egy pánk lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!