Mennyire tetszik ez az öltözködés és miért?
A kérdésem adott, kiváncsi lennék, hogy mit gondoltok.
Elöre is köszönöm a válaszaitokat és mindennemü hasznos kritikát.
Laza de elegáns. A színkombináció az tetszik Szürke fekete, mindegyik vissza üt valahol. De ez a póló szörnyű. A gallérja szét mosott, a nyak kivágása pedig előnytelen.
Nekem nem tetszik. Munkába jó, de máshova nem felvehető.
El kéne dönteni, ing vagy póló. Ha póló, akkor rendes nyak kivágással, ha ing akkor egyértelműen gallérral.
A nadrág az szuper mert mindkettőhöz illik.
Szép az alakod, szóval szerintem az ingek jól állnának.
De komolyan ezt a pólót dobd ki!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az inggel gondban vagyok, mert nem találok sehol sem olyat, ami elegáns is, de sportos is lenne. Vagy sportos vagy elegáns.
A póló vagy mi ez ami a képen van a kép készültekor 2 hetes volt, Zarában vettem..... azthittem jó döntés lesz:D
Az pedig valóban nem a petyhüdt és derékig csüngö mellem, hanem a bimbóm ilyen és lejjebb még egy kis pocakom is van sajnos. Edzek, már lassan belegebedek, de nem akarnak eltünni:(
Tádáá itt megtalálsz minden segítséget. A képek kicsik, de azért szembetűnőek. Ezeket követve pedig akár a Zarából is össze tudsz szedni rendes ruhákat.
A póló nem a legjobb választás,szerintem nem áll jól.
A naci és a cipő jó választás.És külön plusz pont,hogy a színek harmonizálnak:) 10/7,5:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!