Vannak jó cuccok a turikban?
szerintem is vannak nagyon cool cuccok.
van oyaln is ami még senkin sem volt és nem is drágák! :D
Hú még jó...én már olyan igényes turis vagyok csak a márkás cuccok érdekelnek és abból is csak a szépek...a kedvencem az ORSAY azok olyan szépek...és a jó turikban van belőle jópár...persze a melltartókat is imádom ott....ha márkaboltban veszem 10000 alatt nem úszom meg...viszont ha kilóra veszem (hozzáteszem még akkoris tiszta új) 75-95 forintért megkapom...
Kicsit sokkoló de így van!
a rongybikák rongyoldája az nagyon jó (szentes,vásárhely,kunszent) olyan jó cuccok vanak olyan olcson,olyan mint a plázába csak olcson :D//az eladó is nagyon kedves és szentesen jó nagy a helység.nem akkarok most felvágosnak látszani demegtehetném h elmegyek és veszek 20000 FT ért cipőt de egyszerűen nincs energiám abba a boltban nézni az eladó kilodását a rongybikákban minden van :D ajánlom figyelmetekben
volt már ott valaki??
nagyon jók vannak!!!
csak a múltheti találataim:
converse cipő(tök új) adidasos pulcsi, és egy puma póló
1500ft/kg összesen 2400 et fizettem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!