Lányok egy body-t mikor érdemes hordani?
Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy body-t ez a tornadressz szerű ruha csak alulkapcsos változatban, és most tanácstalan vagyok hogy ezt mikor kell viselni, szoktam eljárni futni de ez ilyen időben meleg ahhoz hogy a ruhám alá vegyem, itthoni tornához jó lehet, de szintén tartózkodok tőle. Párom mondta ha megyünk motorozni akkor vegyem fel hogy ne lógjon ki a derekam de ha beülünk valahova akkor pl megrohadok benne. Egyéb ötlet valakinek hogy mikor viseljem? Eladni el ajándékozni nem akarom nehogy sértődés legyen. 19/L2011. jún. 11. 11:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem télen is jó,főleg ha mindíg felfázol,nincs ki benne a derekad.
2/5 anonim válasza:
Nyáron nem igazán érdemes hordani. Majd ősz végén, télen.:)
3/5 anonim válasza:
ősz végén,télen,tavasz elején. Akkor amikor nagyon hideg van vagy meg vagy hülve és félsz, hogy a derekad nehogy csóré maradjon. De most nyáron szerintem megsülnél benne...
4/5 anonim válasza:
Ez arra jó, ha sportolsz vagy inkább ha táncolsz: megtart, formál. Próbákra szokták felvenni, segít megtartani a hátat..stb. :))
5/5 anonim válasza:
Nekem is van (Triumph, kosaras mellrésszel), most áll a szekrényben:-) Télre jó lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!