Miért van az, hogy az angol Ebay-n alig van olyan eladó, aki Anglián kívülre postáz?
Eszméletlen szép, minőségi ruhákat árulnak fillérekért és nincs Magyarország sem más ország a választható országok között... Van esély arra, hogy ha írok neki, mégis postáz??
Pl ezt:
Szerintem itt keress:
Elvileg itt csak olyanokat listáz, amelyeket Magyarországra is szállítanak.
Igen, írje neki levelet.Én régen amerikaából sokszor vettem így.
Egyébként egyszerűbb beállítani a listázást wordwide listázása és én inkább az amerikai ebayt választanám.
De kérdezd meg.
Első válaszadó: ismerem ezt is természetesen,m de ez teljesen más, iutt csak az olcsó, ami gagyi is...
Második válaszadó: írtam vagy háromnagym egy csak hajlandó lesz postázni, bár kérdés ugye, hogy mennyiért. :)
Rendeltem már soik helyről, de valamiért Amerikából még nem. Lehetr valahol tartok attól, hogy sokára fog megérkezni az áru, mert a magyarok sokat ülnek az ilyen dolgokon. :(
Most erre csak azt tudom monani, anno amikor amerikából rendeltem, igen amikor még nem volt Paypal és ajánlott levélként kellett a pénzt elküldenem, való igaz 4 hét volt, mire ideért, de cserébe egy Ernő László krémet, ami itthon 30 ezer én postával együtt 4000 ft-ért vettem onnan.
Ennyit a várakozásról, ha megéri, akkor nem ezen kell problémázni szerintem.
Azok közül, akiknek tegnap írtam (3 személy) 2 visszaírt, hogy ok. :) Ettől felbuzdulba most írtam még 6-nak. Annyira fillérekért adnak világmárka minőséget, hogy illik legalább megpróbálnom :)
Ha USÁból 4 hét, akkor az nme is sok, Kínában is annyi szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!