Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért terjedt el a férfiaknál...

Miért terjedt el a férfiaknál is a lábujjközös női papucs?

Figyelt kérdés
Mekkora divat lett de szerintem tök nőies, én fel nem venném!
2011. jún. 8. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Direkt férfi papucs, azért nem nőknek gyártják csak 45ösben:) ettől függetlenül, pasin nekem sem tetszik, bevallom:)
2011. jún. 8. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek férfiakon is :)
2011. jún. 8. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom,hogy a lányok hordanak férfi papucsot vagy a fiúk nőit de nekem annyira nem jön be...
2011. jún. 8. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:

nincs az az isten (nő se!) akiért felvennék ilyesmit.

Sztem b*zis. Ráadásul idegesít. A kinézete, az hogy a lábamon éppenhogy megmarad.

Egyezem. Nőies. :)

20/F

2011. jún. 9. 00:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Látom sokan egyetértenek velem! De akkor mi ez a nagy divat!?
2011. jún. 9. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem lanyokon tetszik, meghagyom ezt a "kivaltsagot" nekik. Szemely szerint en utcara nem veszek fel semmilyet, még nyaron sem.
2011. jún. 9. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért, mert az ő lábuknak ugyanúgy melege van, mint a nőkének..és én speciel még sosem láttam normális férfiszandált, csak azt a családapa-túra fazont, ami egy huszonéves srácon nem igazán mutat jól. nekem ez a tippem
2011. jún. 9. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Katasztrofálisan nincs a magyar embereknek érzékük és műveltségük a stílushoz. Keverik a strandolást a munkahellyel, a városi ügyintézést a túrázással. Én magamban mindig röhögök, amikor ilyen férfit vagy srácot látok. Ahogy jön velem szembe és "tátog" a lába a papucsában. És még olyan "menővagyok" pofát is vágnak hozzá. lol
2011. jún. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!