Gáz a farmerszoknya?
Figyelt kérdés
mindenkin nem farmerből készült szoknyát látok,és gáz szerintetek a farmerszoknya?2011. jún. 8. 18:29
1/10 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy gáz. Nekem szinte csak farmerszoknyáim vannak...néhány van, ami nem az....26/L
2/10 anonim válasza:
Éppen nem gáz, de nem is divat. Nekem is van egy, idén még nem vettem fel. Valószínűleg azért fogom hordani.
4/10 anonim válasza:
Alap darab, miért lenne gáz? Valóban most nagy divat az ilyen mindenféle vékony anyagból készült virágmintás szoknya, de a farmer sose lesz gáz:) (nekem pl. az ilyen 'pörgős' redőzött kis mintás szoknya sose fog jól állni, csak az egyenes szabású, olyat meg csak farmerból találok:))
5/10 anonim válasza:
szerintem sem gáz :) ne foglalkozz mással. ha neked tetszik és jól áll akkor pááááááá :D
8/10 anonim válasza:
attól is függ hogy néz ki mert ha fodros meg mintás meg stb... akkor gáz de szerintem egy egyszerű,sima farmerszoknya az aranyos
9/10 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, sőt...a c&a-ban rengeteg van belőle...pont ma voltam, csak nekem nem volt méret sajna :S
10/10 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem... csak a nagyon igénytelen fajta (csúnyán koptatott stb.), de az minden ruhadarabra igaz :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!