Fekete felső, sötétkék farmerszoknya, fekete legging és fekete cipő. Ez túl fekete? Mit tegyek hogy ne legyek olyan mint aki gyászol?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem veszek fel legginget...Attól jobb lesz a helyzet?Ja és arany táska,szőke haj..2008. aug. 2. 13:01
1/8 anonim válasza:
Nyilván nem ez az egyetlen ruhád... Ha felveszel egy színes pólót, vagy egyszerűen elhagyod a leggings-t, máris elérted a célod! :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem,nem ez az egyetlen ruhám:) akkor szerintem a legging elhagyása marad,mert az új fekete felsőmet szeretném felvenni mindenképpen:) köszi a választ!
2008. aug. 2. 13:48
3/8 anonim válasza:
Egy vidám smink is segíthet...vagy valami színes ékszer, most úgyis valami ilyesmi a divat: Színes nagy ékszerek:)
4/8 A kérdező kommentje:
értem,köszike!
2008. aug. 2. 14:59
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg nyugodtan maradhat a leggings is! Én is voltam már ilyen öltözkésben sztem nincs benne semmi, nem szólt érte senki, végülis a fekete az örök divat!
6/8 anonim válasza:
Felvehetnél hozzá színes övet, vagy cipőt.
7/8 A kérdező kommentje:
köszike!:)
2008. aug. 6. 23:05
8/8 anonim válasza:
maradhat a legging. tegyel egy piros ovet. es piros fulcsit esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!