Harisnyababee kérdése:
Évzárón lesz rajtatok harisnya/combfix? (persze öltözéktől függően, gondolom, aki nadrágba megy, azon nem)
Figyelt kérdés
Akár vendégként, akár a ti évzárótokon.2011. jún. 8. 16:16
11/11 A kérdező kommentje:
Jaja, alkalmi ruhákhoz sztem is elengedhetetlen. Nagyon elrontja az alkalmi ruha eleganciáját egy harisnya nélküli láb. (Hacsak nem tökéletes lábakkal van valaki megáldva.:))Én is mindig veszek harit, még 40fokban is, igaz akkor csak 8denes combfixet.
Amúgy eléggé megleptek a válaszok, arra számítottam, hogy majd jönnek az oltások, hogy meleg van, meg fúj harisnya... Igen, sokszor tényleg túl meleg van harisnyához, de ha az alkalom megkívánja, egy magára adó nőnek el kell tudni viselni. Valóban rossz 40fokban a harisnya, de a szépségért meg kell szenvedni, ennél kellemetlenebb dolgokat is elviselünk a szépségünkért..:D
2011. jún. 11. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!