Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a H&M-ről?...

Mi a véleményed a H&M-ről? Milyenek az árak, a minőség?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Jaj de tudtam hogy pont kínait tanulsz. Ha japánt írtam volna azt tanultál volna :)(kiszámítható a gyk arctalanságából fakadó válaszlehetőségek tárháza) De nem is ez a lényeg hanem az hogy nem mindenki néz utána hogy milyen nemzetiségű egy adott üzlet, ez nem agy kérdése. Tartom amit mondtam, ettől függetlenül dícséretes ha te utánanézel mit hogyan ejtenek, de nem kell lenézni azt aki nem és kiosztani mint tanárnéni a hülyepistikét.
2011. jún. 11. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Meg mondjuk a "pofázok" meg "ráb*sztál" szóhasználataidról még annyit hogy ne vágj fel idegen nyelvekre amíg a magyart ilyen kulturálatlan szinten beszéled..
2011. jún. 11. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem felvágás az, ha igazat mondok. Másrészt a kötekedőkkel szemben akarva-akaratlanul is előtör ez a nyelvezet. Vicces, hogy az első válaszomban csupán leírtam egy tényt, és aki nem volt tisztában vele rögtön hogy ráharapott, hogy a tájékozatlanságát leplezze :) Röhej.
2011. jún. 11. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Az a röhej, ha valaki nem a kérdésre válaszol elsősorban hanem a tanulmányait fitogtatni jön ide. Erre az iskolapad való, ott kapsz érte egy ötöst. Itt max őszinte véleményt meg némi rosszallást a felesleges eszeskedésért és mások lenézéséért. A kutyát nem érdekli itt hogy mit tanulsz és hány száz nyelvet értesz, nem volt kérdés. Nincs baj a H&M-el, tetszik benne hogy nem csak 34-es deszkákra árulnak ruhát hanem bármilyen alkatra. Ez ritka manapság.
2011. jún. 11. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:

tehát.

a h&m-ben lehet jobb minőségű cuccokat kapni,kábé new yorker szintű árakon :)

2011. jún. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!