Winchester minőség, árak, méretek. Mit ajánlotok?
Szeretnék venni winchestert a gépbe, de nem tudom, milyen minőségűt vegyek, milyen árban vannak (googlében nézegettem)
meg hogy mekkora.
Olyan 320 Gigásra gondolok kb.
Google helyett Depo.hu vagy Árgép.hu.
Márkára én Seagate-t javaslok, nekem nagyon bevált. Igaz, nem ez lesz a legolcsóbb típus. Viszont jó lenne tudni vásárlás előtt, hogy SATA vagy IDE-s kell-e, hogy ne legyen gondod belőle. Ha mindkettő van, tehát élhetsz a választás lehetőségével, akkor mindenképp a SATA-t javaslom.
Szia!
A legjobb winyó, a PLEXTOR, ugyan is erre azt szokták mondani egy örök élet! Persze az ára is eléggé magas mércén van! De Én 4 éve SAMSUNGOT használok és, merem mondani, hogy jobb mint a SEAGETE. Annak még régebben a mondták nekem ne vegyek olyat, habár nem a legrosszabb de nem is a legjobb! Egyszóval nem nagyon megbízható. De ha hülyeséget mondok akkor más után mondom! De biztos vannak összehasonlítási oldalak ahol leírják a különböző típusú winyók előnyeit és hátrányait.
Én személy szerint a Western Digital-t javasolnám, itt ketyeg a gépemben már 5 éve, és nincs semmi baja.
Samsung még esetleg egy jó márka.
Segate-nél hallottam már jópár sztorit, hogy egyszer csak jókedvében eltűntek róla az adatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!