Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (kép lennt) Szerintetek béna...

(kép lennt) Szerintetek béna ez az összeválogatás? ("csizma", rövidgatya) :D hol lehet ilyen csizmát venni?

Figyelt kérdés

szerintem jól néz ki :)

[link]

2011. jún. 8. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon béna :)
2011. jún. 8. 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ilyen csizmát nem vennék! Egy háromévesen esetleg el tudnám képzelni. Szörnyű!
2011. jún. 8. 08:46
 3/9 A kérdező kommentje:
és más színben? :D
2011. jún. 8. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:

télen kb minden boltban lehetett ilyen csizmát venni. szerintem undorító, trampli.

hollandiában az összes lány ilyenben mászkált, mellé rövidgatya, 30+ fokban.. szerinted myilen lábszag volt utána..?:D én nem ajánlom így nyárra

2011. jún. 8. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Rajság van.
2011. jún. 8. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a csodálatos túlárazott tornacsuka csodálatosan túlárazott csizma (? annak nem nevezném igazából) változata, az UGG. Alig 2030 ezer. xD

Maga a csizma is olyan rusnya, hogy télen se venném fel, maximum a kertben játszáshoz. :D

De rövidnadrággal... na nekem ez a tipikus hülyeamcsicsajvagyok stílus. Ha meleg van, nyár, 30 fok, az ember felvesz rövidnacit, hogy ne haljon meg a melegtől.

Ha hideg van és már a lábad is fázik, akkor veszel fel csizmát.

De a kettő hogy jön össze? :D Nagyon tré, ízléstelen és amennyiben nem 180 centi vagy 50 kilóval még irtó előnytelen is.

2011. jún. 8. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
elég gagyi.
2011. jún. 8. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ízlésficamos...
2011. jún. 9. 21:54
 9/9 anonim válasza:
Az ilyen csizmáktól rosszul vagyok. Nemhogy rövidgatyához,de még télen -20 fokban sem venném fel.:D Bocsi.:/
2012. jún. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!