(kép lennt) Szerintetek béna ez az összeválogatás? ("csizma", rövidgatya) :D hol lehet ilyen csizmát venni?
télen kb minden boltban lehetett ilyen csizmát venni. szerintem undorító, trampli.
hollandiában az összes lány ilyenben mászkált, mellé rövidgatya, 30+ fokban.. szerinted myilen lábszag volt utána..?:D én nem ajánlom így nyárra
Ez a csodálatos túlárazott tornacsuka csodálatosan túlárazott csizma (? annak nem nevezném igazából) változata, az UGG. Alig 2030 ezer. xD
Maga a csizma is olyan rusnya, hogy télen se venném fel, maximum a kertben játszáshoz. :D
De rövidnadrággal... na nekem ez a tipikus hülyeamcsicsajvagyok stílus. Ha meleg van, nyár, 30 fok, az ember felvesz rövidnacit, hogy ne haljon meg a melegtől.
Ha hideg van és már a lábad is fázik, akkor veszel fel csizmát.
De a kettő hogy jön össze? :D Nagyon tré, ízléstelen és amennyiben nem 180 centi vagy 50 kilóval még irtó előnytelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!