Mit gondoltok az alábbi felsőről?
Figyelt kérdés
Itt a link, várom a véleményeket. :) Esetleg milyen alkalomra vennétek fel? Csak simán utcára, esetleg egy nyári partyra is?
2011. jún. 7. 21:45
11/17 A kérdező kommentje:
Nem olyan hosszú, a teljes segget el sem takarja, csak úgy félig kb. :)
Egyébként igen, new yorkeres, és szerintem is jobb élőben, csak kiváncsi voltam. :)
2011. jún. 7. 22:26
12/17 anonim válasza:
Az öv nekem sem jön be :)
Nekem nem stílusom az ilyesmi, de a színei pl. nagyon tetszenek, szóval ha hozzád illik, szerintem hordd bátran! Ja, és bulizni is jó szerintem. Persze ha nincs szigorú dress code.
20/L
13/17 anonim válasza:
Nekem bejön, pláne hogy a kedvenc színem a kék :D
14/17 A kérdező kommentje:
Sötétbarna hajam van, így jól állnak a hideg színek és a fehér is, így pont jó hozzám, azt mondják. :)
2011. jún. 8. 08:45
15/17 anonim válasza:
szerintem maga a felső szép...de az öv...nem ápolok velük túl jó kapcsolatot...kevés helyen viselem el. én bárhova felvenném.
16/17 anonim válasza:
Nekem tetszik övvel együtt,szerintem nyárra jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!