Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az alábbi felsőről?

Mit gondoltok az alábbi felsőről?

Figyelt kérdés

Itt a link, várom a véleményeket. :) Esetleg milyen alkalomra vennétek fel? Csak simán utcára, esetleg egy nyári partyra is?

[link]

2011. jún. 7. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
az öv csúnya, anélkül bárhova
2011. jún. 7. 21:47
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Nem az én stílusom.
2011. jún. 7. 21:49
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezt az ocsmány rongyot sehova nem venném fel.
2011. jún. 7. 21:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, partira is akár, de suliba nem venném fel.

Strandra, utcára viszont jó. :)

Az öv nem illik hozzá (talán ha fekete vagy fehér lenne, akkor igen, de inkább öv nélkül).

2011. jún. 7. 21:52
 5/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, eddig mindenki dicsérte élőben, holott vannak kifejezetten szókimondó ismerőseim, akik megmondják, ha valami csúnya. De már megszoktam, hogy itt mindent lehordanak. :D
2011. jún. 7. 21:54
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Az öv nagyon nem illik rá, de nekem anélkül se tetszik.
2011. jún. 7. 21:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Az öv élőben ennyire nem üt el tőle, nem ilyen sötétek a színek. Sokkal világosabb az öv, a képen úgy látom, eléggé elüt a felsőtől, de ezt élőben abszolút nem így látni, inkább pont kiemeli a kék-barna színpárost. Szóval kicsit csalóka a kép.
2011. jún. 7. 21:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

fehér övvel jobban nézne ki. egyébként szép a színe.

buliba, városi sétára jó. hivatalosabb helyekre egy boleróval esetleg.

2011. jún. 7. 22:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
newyorkeres nem? élőbe jobb mit itt ha csak innen tudnám h néz ki nekem sem tetszene, de sztem van akin jól néz ki:)
2011. jún. 7. 22:13
 10/17 anonim ***** válasza:

hú, nem látom pontosan, hogy mennyire hosszú, de ha takarja a feneked egy részét, akkor fehér leginggel, ha rövidebb, akkor fehér farmerral és én egy egyszerű sarut vagy papucsot ajánlanék hozzá. így szerintem hétköznapra (ha a munkád megengedi, oda is).

bulizni én a hossza miatt nem tudom elképzelni, de ha mégis szeretnéd, akkor ugyanúgy szerintem, mint az előbb írtam, csak valami szép magas sarkúval.

2011. jún. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!